Bookish posts

5 boeken die ik nog moet lezen…

Hallo allemaal!

Binnen de boekenwereld zijn er altijd bepaalde series die iedereen gelezen zou moeten hebben. Heb je dat niet dan kijken mensen je al gauw verschrikt aan zodra het gesprek over die bepaalde boeken gaat. Gelukkig heeft iedereen wel één of meer series die hij/zij nog moet lezen.

Schrik niet, maar dit zijn 5 series die ik nog moet lezen:


1. Percy Jackson.

Afbeeldingsresultaat voor percy jackson series

Ehm… oeps? Bijna iedereen die ik over boeken spreek heeft deze serie gelezen en kijkt me vervolgens verschrikt aan als ik zeg dat ik nog nooit meer dan 1 hoofdstuk uit deze serie heb gelezen.


2. DIMILY

Afbeeldingsresultaat voor did i mention i love you

Nog zo’n eentje die ik nog nooit gelezen heb. Het eerste deel staat al jaren stof te vangen op de plank maar heb nooit de behoefte gehad om er in te beginnen.


3. The Lunar Chronicles.

Afbeeldingsresultaat voor the lunar chronicles

Ik heb deel 1 gelezen en een klein stukje van deel twee. Dat is ondertussen alweer 3 jaar geleden en ik ben geen pagina verder gekomen. En ik ben bang dat dit ook nooit verder zal komen, helaas. Niet omdat ik het niet leuk vind maar puur omdat ik nu weer overnieuw moet beginnen en daar weinig zin in heb xD.


4. LOTR

Afbeeldingsresultaat voor lord of the rings books

Ik ben een groot Lord of the Rings fan, maar ik heb de boeken nog nooit gelezen. Ik ben wel al begonnen maar sommige stukken vergen zoveel energie dat ik er niet snel doorheen kom. Het is dus al een heel langdurig proces voor mij om ze uit te krijgen en het zal ook nog wel even duren.


5. Six of Crows.

Afbeeldingsresultaat voor six of crows books

Het is verstandig dat je eerst de Grisha trilogie uitleest voor je begint met Six of Crows. Zo is het mij verteld, maar aangezien de Grisha nog lang niet uit is kan ik nog niet met deze boeken beginnen. Vind ik wel heel jammer want ze lijken me echt super goed!


 

Lili en Bibi wonen nu allebei in Friesland. Waar komen ze oorspronkerlijk vandaan_ (2).jpg

Veel liefs,
Lili

FireFly_logo_DEF-03

2 gedachten over “5 boeken die ik nog moet lezen…

  1. Hii,
    Ik heb Six of Crows gelezen zonder de Grisha serie gelezen te hebben. Was geen probleem, er word genoeg uitgelegd om de wereld te begrijpen. Ik denk dat er een kleine spoiler is voor Grisha? Maar ik heb die serie nog steeds niet gelezen, dus dat is mij niet opgevallen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s