Bookish posts

At the end of the road….

WhatsApp Image 2018-09-17 at 21.40.44

Hallo schatjagers en goudzoekers, en welkom bij de laatste stop voor de schatkamer. Voordat jullie muntjes gaan tellen op het plaatje hierboven, vertel ik alvast even dat deze muntjes helaas niet meetellen. Hadden jullie wel gewild natuurlijk maar helaas. Dit zijn de munten waarin Kapitein Bibi en ik de afgelopen week hebben mogen zwemmen.

Heerlijk toch?

Na dat overheerlijke geld bad kunnen we helaas niet langer uitstellen om sommigen van jullie toegang te verlenen tot onze schatkamer en alle pracht en praal die daar op jullie ligt te wachten. Had je je zinnen gezet op het Sarah J Maas pakket? Of misschien wel het Harry Potter pakketje…. wie weet ben jij daar straks de trotse eigenaar van.

MAAR

Heb jij dan wel het juiste aantal muntjes? Om toegang te krijgen tot onze gouden zaal moet je een entreeprijs betalen en alleen de beste schatjagers en goudzoekers kunnen zich deze veroorloven.

Afbeeldingsresultaat voor mean gif


Parmesan Cheese (4)

Om jullie breintjes even op te frissen en duidelijk te maken wat je moet doen voor je de schatkamer in mag, heb ik hier de regels van onze jacht nog eens opgeschreven. Neem ze goed door of de deur naar de gouden zaal blijft voor altijd gesloten.

Afbeeldingsresultaat voor mean laugh gif

Deze muntjes ga je tellen en opschrijven. Ook zul je dus quiz vragen moeten beantwoorden waar de juiste antwoord muntjes gaat opleveren. Die tel je dan weer bij het bedrag op. Aan het einde van de week heb je dus een aantal muntjes gevonden/verzamelt. De juiste aantal stuur je dan via mail naar                                    firefly-book@hotmail.com, vermeld daarbij welk pakket je graag wil winnen.

Geschreven door Kapitein Bibi, staan hier de regels uit onze eerste post over onze treasure hunt. Kortom, aan het eind van deze dag tel je al je muntjes en mail je het aantal + jouw gewenste prijs, door naar ons emailadres (beschreven hierboven) en dan wacht je af tot wij de deuren openen. Om wachtrijen te voorkomen doen wij ons uiterste best om iedereen die zich een entreekaartje kan veroorloven in te lichten. De rest….. moet helaas wachten tot volgend jaar en opnieuw proberen.

Parmesan Cheese (5)

Zien we jou dus terug in onze schatkamer? En ben jij straks degene die zwemt in allerlei schatten en prijzen? Ik ben heel benieuwd. Succes en ik wacht jullie mailtje af.


!!!!!BELANGRIJK!!!!!

Je hebt tot 18:00 op Maandag 19-11-2018 de tijd om ons te mailen met het resultaat en de prijs naar keuze. Kan je niet kiezen of maakt het je niet uit, maak dan een top 3 van gewenste prijzen. Alles wat ik na 18:00 ontvang wordt niet meegenomen in de loting. Excuses dat er een deadline aan vast moet maar ik wil jullie graag zo snel mogelijk belonen voor al het harde week van afgelopen week.

!!!!!BELANGRIJK!!!!!


Veel liefs,
Bibi & Lili

FireFly_logo_DEF-02

P.s) Wij, Bibi en Lili, hebben echt genoten van de enthousiasme van sommige volgers. Wij willen jullie hiervoor bedanken. Het gaf ons een grote motiverende boost om zulk soort win acties te blijven organiseren. Heel erg bedankt voor alle leuke reacties, positiviteit en natuurlijk de deelname. We hopen dat jullie er net zoveel plezier aan hebben beleefd als wij, en we kunnen niet wachten tot we de pakketjes mogen verloten.

Liefs,
Het Firefly-Books team.

2 gedachten over “At the end of the road….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s