Bookish posts

Oplossingen Treasure Hunt

Oh wat was het leuk de afgelopen week met de Treasure Hunt. Wij hebben echt zo veel lol gehad om dit allemaal te organiseren en vanaf gister hebben we dan al jullie antwoorden binnen gekregen. De deelname is nu officieel gesloten en nu is het dus tijd om jullie te laten weten, waar je muntjes kon vinden en wat de juiste antwoord op de vragen waren. Zie dit een beetje als een post voor je eigen controle. Zo kan je kijken of je het allemaal juist had en of je naam mee genomen wordt met de loting.


Maandag

*In de Blogverjaardag post van afgelopen week maandag vond je deze opdracht. Hier moest je dus naar een oude (de eerste) post van Lili zoeken. Deze was op 18.februari te vinden met de naam: Hello my name is .Dit leverde je de eerste 50 munten voor je schatkist op, als je de post had gevonden.

*In de post Seriemaandag zaten muntjes verstopt. Dit waren er 12 munten. Deze mocht je weer toevoegen aan je kist. Ook zat er weer een opdracht in. Je moest de vreselijkste TV serie zoeken die Bibi had gekeken. Dit was natuurlijk de serie DARK, want deze was echt vreselijk slecht. Als je ook deze post had gevonden mocht je maar liefs 188 munten toevoegen.Dus in totaal had je op maandag 250 munten moeten hebben.


Dinsdag

*De dinsdag begonnen we met een post over de Happy Planner Value Sticker boeken. Hier kon je 10 munten zien en deze keer een quizvraag. Hier had je 3 verschillende antwoorden voorgegeven. Als je onze Awkward Questions post hebt gelezen, wist je het meteen. Het was natuurlijk anwoord B: Oesters bij Bibi & Paprika bij Lili. Dus je mocht 78 munten aan je schatkist toevoegen.

eten

*In de post van Lili over Kingdom of Ash was natuurlijk ook heel wat te vinden. Sowieso lagen er weer 12 munten. Ook vond je deze vraag. Het was even niet echt duidelijk hoe we dit bedoelden maar je moest eigenlijk op zoek naar informatie over ons. Dat betekende als je de pagina “Over Ons” had gevonden, zag je weer 12 munten liggen. Dat was het en die mocht weer dan weer bij je bedrag optellen. Op dinsdag had je dus 112 munten kunnen vinden.

Lili en Bibi wonen nu allebei in Friesland. Waar komen ze oorspronkerlijk vandaan_


Woensdag

Wow … wat een dag was dit zeg. Ik denk hier begonnen de meeste te vertwijfelen & zagen het niet meer zitten. Hahahahaha…. Wij moeten eerlijk toegeven dat het ook best lastig was maar van niks komt niks en we zeiden al dat we het jullie niet te makkelijk gingen maken.

*In de post “5 boeken die ik nog moet lezen” van Lili vond je weer een vraag waar je naar het antwoord moest zoeken. In de rubriek “verzamelingen” heb je een post staan waar foto’s te zien zijn van de kussens. Dat waren er 9, dus 9 munten…hup in je kist.

Lili en Bibi wonen nu allebei in Friesland. Waar komen ze oorspronkerlijk vandaan_ (2)

*we gaan verder met Lili’s TBR, want daar was ook weer genoeg te vinden. Wij bestaan deze maand 2 jaar….. dus 2 x 35= 70 munten

Parmesan Cheese

*Lili was goed op dreef die dag want er kwam nog een post online. Dungeons and Dragons. Wow…. hier moest ik (Bibi) zelf even goed gaan denken. Ik snapte er eerst helemaal niks van. Ik ging Lili vragen en toen was het ook voor mij zo klaar als een klontje. Lili haar Twitter naam is @lili_firefly en als haar ging opzoeken vond je een post die zei: BIBI+LILI=…………-114000= ??

Ik geloof dat veel mensen hier gingen opgeven wat best jammer is want het was toch simpel . Neem het alfabet en kijk welk letter welk cijfer is. B=2 I=9 B=2 I=9 dus was Bibi=2929 ……. L=12 I=9 L=12 I=9 dus Lili=129129. Deze 2 getallen neem je plus en dan min 114000 en je kwam op 18058 munten

op woensdag had je dus in totaal 18137 munten moeten vinden

Parmesan Cheese (3)


Donderdag

Gelukkig was deze dag voor jullie iets rustiger want er kwam maar een post online met maar 12 munten en die waren verstopt in de Awkward Questions post.


Vrijdag

*In de recensie van “Over wezenloze zielen” had je in totaal 16 munten moeten vinden.

* De film recensie van Bohemian Rhapsody had een heel ander soort opdracht verstopt. hahahahaha belasting hoorde er natuurlijk ook allemaal bij dus als het goed is had je op vrijdag in totaal 18527 munten moeten hebben en dit dan door de helft. Bleven nog 9263.5 munten over in je kist.

Belasting!!!


Zaterdag

Zaterdag kon je in de post The Struggles: afleiding tijdens het lezen alleen muntjes vinden. Als je goed hebt geteld waren het er 18 muntjes.


Zondag

De laatste dag van onze Treasur Hunt was zondag en we gingen de week afsluiten met de post : At the end of the Road. Hier kon je de laatste opdrachten vinden. Tot die dag had je 9281.5 munten moeten vinden. De opdracht was dat je 25 munten kwijt was maar toch 2 heb je er nog 2 gevonden. Dat betekende 9281.5 – 25=9256.5 +2=9258.5 munten

Dus het juiste aantal wat je aan ons door had moeten geven was:

9258.5 munten

Dus heb je het juiste aantal muntjes gister of vandaag voor 18.00 uur naar ons gestuurd ben jij de schatkamer in gekomen en wordt jou naam in de potjes gegooid voor de loting.Wij, Bibi en Lili, hebben echt genoten van de enthousiasme van sommige volgers. Wij willen jullie hiervoor nogmaals bedanken. Het gaf ons een grote motiverende boost om zulk soort win acties te blijven organiseren. Heel erg bedankt voor alle leuke reacties, positiviteit en natuurlijk de deelname. We hopen dat jullie er net zoveel plezier aan hebben beleefd als wij, en we kunnen niet wachten tot we de pakketjes mogen verloten.Dit wordt gedaan op woensdag, waarschijnlijk pas in de avond live via Bibi haar Instagram account @firefly_bibi. De tijd zullen we nog doorgeven op de Facebook pagina.

Liefs ons

FireFly_logo_DEF-02

Een gedachte over “Oplossingen Treasure Hunt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s