Geen categorie

Welkom in de schatkamer

Hallo allemaal,

Welkom bij dit bericht (vanaf de telefoon geschreven want door al het heen en weer geren ben ik ver van mijn laptop verwijderd xD) vanuit de schatkamer ^^.

Omdat veel van de inzendingen de juiste antwoorden hadden, hebben Bibi en ik door middel van een loting systeem de pakketjes weten te verdelen. Met plezier bieden we de winnaars toegang tot onze schat en geven we leuke prijzen weg. Dus bereid je voor, strap yourselves in en hou je vast want hier komen de winnaars:


Het Sarah J Maas pakket.

Dit pakketje is gewonnen door DESIRÉE ROSIELLE !!!! Gefeliciteerd meid! Wil je ons een berichtje via Facebook sturen? Dan zorgen wij ervoor dat deze schat veilig met je mee naar huis kan bij het verlaten van de schatkamer.


Het Shadowhunters Pakket.

Dit pakketje is gewonnen door EDRIËNNE GROENEWOUD!!!!! Gefeliciteerd!! Hopelijk ben je er blij mee 😀 Wil je ons een berichtje sturen via Facebook? Dan zorgen we dat het pakketje heelhuids bij jouw thuis beland 🙂


Het Fantasy Pakket.

Dit pakketje is gewonnen door MARISKA ZONNEVELD !!!! Hopelijk ben je er blij mee. Stuur ons a.u.b. even een berichtje via Facebook, dan zorgen wij voor de rest 😀


Het Harry Potter Pakketje

Dit pakketje is gewonnen door KIM VELEMA !!!!! Gefeliciteerd met dit toffe pakket. Stuur ons a.u.b. een berichtje via Facebook. Dan zorgen wij ervoor dat het pakketje in goede staat met jou mee de schatkamer verlaat.


Het Tahereh Pakket

Dit pakketje is helaas nog door niemand geclaimed, als in, niemand had het op zijn of haar lijstje staan. Nou hebben we nog een paar namen staan die wel meegedaan hebben met de juiste aantal munten. Als jullie interesse hebben in dit toffe pakket,laat het ons weten. Dan veeloten we deze onder jullie.

  1. Yoshua Maresidema
  2. Mirjam Adriaenssens
  3. Nina Brooks
  4. Mirelle Schuyt

  1. Wij danken jullie allen voor jullie inzet en zien jullie berichten snel tegemoet.

Veel liefs,

Bibi en Lili

2 gedachten over “Welkom in de schatkamer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s