Bookish posts

Bibi’s Bookhaul november 2018

Goodby november & hello december. Vandaag is het alweer 3 december. Dit weekend hebben we hier thuis ons huis van binnen en buiten helemaal behangen met lichtjes en de kerstboom opgezet. Ik vind dit echt de mooiste tijd van het jaar. Vandaag is het dan ook weer tijd om je mijn bookhaul van de maand november te laten zien. Zoals je zou merken heb ik me echt heel erg ingehouden deze maand en waren het maar liefs 2 boeken die ik heb gekocht.


 

Truth or Dance – Chinouk Thijssen

46482167_2012564442143735_4323262824013889536_n

Truth or Dance. Zo heet de chatgroep waar India, Lisa, Nikki en Zoë opeens aan worden toegevoegd. De meiden dachten dat ze gewoon auditie konden doen om toegelaten te worden tot de balletopleiding, maar dat blijkt een vergissing. Via de app ontvangen ze allerlei rare opdrachten, die ze moeten uitvoeren om kans te maken op een plekje. Ze willen niets liever dan dansen, maar zijn ze bereid daarvoor over lijken te gaan?

 

Over wezenloze zielen – Merel de Keyzer

45993888_2004241966309316_7656242984278556672_n

Er was eens…
Ergens ver weg, diep in het Zwarte Woud, het dorpje Flüstern. Ooit viel dit dorp onder het toezicht van de mysterieuze graaf van Nebelburg. Niemand van de dorpsbewoners had hem ooit gezien, maar iedereen kende zijn donkere vervallen kasteel dat hoog in de bergen stond. Ondanks de geruchten en enge verhalen, die aan de kinderen werden verteld voor het slapen gaan, wist niemand wat er zich werkelijk afspeelde achter de oude kasteelmuren.
Daar in Flüstern, vlakbij de Flüsternsee, woonde een meisje met haren als koren en ogen zo groen als lenteblaadjes. Door haar volk onbegrepen en ongeschikt gevonden voor het huwelijk. Dit meisje zou zonder dat zij het wisten hun levens en dat van de graaf voorgoed veranderen.
Haar naam was Sieglinde en dit is haar verhaal…


hahaha, zo dat was de haul ook alweer voor deze maand. Kort maar krachtig. Hoe zag jou haul er afgelopen maand uit? heb je je ook ingehouden vanwege de aankomende feestdagen of ging je lekker erop los?

 

Liefs Bibi

FireFly_logo_DEF-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s