Happy Planner·HP

Mijn Mini Happy Planner

Hoi allemaal,

vandaag is het weer tijd om jullie iets van mijn Happy Planner verslaving te laten zien. Zoals jullie misschien weten ben ik helemaal weg van dit soort agenda’s en wil ook nooit meer iets anders dan een Happy Planner.

Een half jaar terug heb ik de switch gemaakt van een Classic planner naar een Mini want ik vond de Classic toch iets te groot en hij was niet gemakkelijk mee te nemen in de tas.

03
Op deze foto kan je zien hoe de verschillende maten zijn. Links in beeld de Big Planner, rechts de Classic en in het midden de Mini Happy Planner

Omdat ik niet echt wist of ik de Mini wel zo leuk ga vinden had ik toen eerst eentje gekocht die ongedateerd  was (ja die heb je ook) maar snel werd duidelijk dat dit toch de perfecte maat voor me was.

Aangezien ik de agenda toch overal mee heen wou nemen ging ik op zoek naar een cover. Hier heb je weer verschillende designs van MAMBI.

img_0799.jpg

Je onderscheid de covers in de “normale “versie die je gewoon in de ringen kan klikken of de Deluxe Cover, een soort organizer waar je de planner als ware erin kan leggen. Ik heb gekozen voor de Deluxe versie want je kan er nog veel meer in kwijt. De organizer bied ook ruimte voor bijvoorbeeld visite kaartjes, een pen en ruimte voor losse papieren.

CODM-03_1024x1024

Deze heb ik gekocht bij Craftelier , een Spaans online winkel die een aardig aanbod heeft van MAMBI spullen die hier in Nederland meest niet te verkrijgen is en ook nog goedkoper zijn dan anders. De levering duurt dan wel iets langer maar de verzendkosten zijn nog wel goedkoper dan hier in Nederland.

Voor 2019 heb ik gekozen voor de “Girl Gang” Planner ❤ want ik vind hem van alle nieuwe planners toch wel het mooiste. Zoals je misschien weet is elk planner weer anders van binnen dus je hebt echt heel wat keuzes.

PLNM-89X-2_1024x1024

Omdat deze Mini in Europa niet te verkrijgen was moest ik hem rechtstreeks uit America bestellen. Hier heb je gelukkig een Etsy Shop “Planarella” die voor je op zoek gaat naar dingen die je heel graag wilt hebben. Je betaald er wel behoorlijk wat verzendkosten ( rond 19 euro) maar ze matst je met de douane en invoerkosten want die heb je bij haar niet. Als je bij MAMBI zelf zou bestellen wordt het een duur grap.

Ook de verzending kan zo’n 4 weken duren maar als je geduld hebt, heb je ook echt unieke Happy Planner spullen die je dus nooit in Europa tegen komt.

Flip through van de Mini Happy Planner

Leuk toch?

Ik ben hier heel erg blij mee en leef me elke week wel uit met deze planner. Normaal begint hij pas in januari maar aangezien ik nog een paar maanden over had van de oude deed ik deze er meteen in en nu kan ik mijn Girl Gang nu al gebruiken. Dit is het fijne aan een Happy Planner, je kan het altijd zo gek maken als je het zelf wilt.

Dit is bijvoorbeeld een spread van de eerste week van december in mijn mini .

47203610_2031787890221390_1099975368279851008_n

Dus, lijkt het je leuk en ben je nog op zoek naar een nieuwe agenda voor 2019? Ga dan zeker even op Me And My Big Ideas kijken naar een leuke planner die bij je past en probeer hem te vinden op Paperdistrict, Hobbywerken, Craftelier of Scrapdelight. Je gaat er zeker geen spijt van krijgen.

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Een gedachte over “Mijn Mini Happy Planner

  1. Wat is je eerste spread schattig! Ik heb altijd veel respect voor mensen die een happy planner bijhouden, ik heb daar geen geduld voor haha, ik heb altijd een zwart-wit agenda met overal met grote letters als ik een afspraak heb, al teken ik wel af en toe een doodle onderaan de pagina, maar zo mooi als jouw planner wordt ie niet!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s