Bookish posts

Nieuwjaars Swap 24 december

Merry Christmas everyone. Vandaag is het 24 december en dat betekend Kerst. Niet alleen mag ik de cadeautjes onder de kerstboom open maken maar ook het eerste pakketje van de Nieuwjaars Swap die ik heb georganiseerd. Spannend allemaal want vanaf nu is het elke dag een cadeautje open maken tot 1 januari. Oh wat keek ik hiernaar uit zeg. Het was weer helemaal geweldig om te zien hoe iedereen gezellig mee deed voor iemand anders.

Vanaf vandaag laat ik jullie dus elke dag zien wat ik heb gekregen en we beginnen meteen:

24 december

Ah kijk dit dan. In het eerste cadeautje van vandaag waren deze 3 vet schattige kerst glazen 😍 je kan er maar nooit genoeg van hebben. Ik vind ze echt helemaal geweldig. Ik denk dat ik deze niet alleen rond de kerst ga gebruiken maar ook het gehele jaar door hahaha.. Het kan allemaal toch? Heel erg bedankt maatje 💕

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s