Geen categorie

Nieuwjaars Swap 26 december

En hier ben ik weer met de dagelijkse unboxing van de pakketjes. Vandaag is het natuurlijk weer tijd geweest om nummer 26 open te maken. Kijk je mee wat erin zat?

26 december

Oh wooooow. Je kan me niet blijer maken dan met stikkers op dit moment. Vandaag had ik dus deze geweldige stikkers in mijn pakket. Super gaaf want ik hou van het design en in het boekje zitten allemaal geweldig stikkers waar ik echt heel veel mee kan doen. Dus laat januari maar beginnen dan kan ik ze meteen gebruiken in mijn memory planner ūüėć

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s