Geen categorie

Nieuwjaars Swap 27 december

De dag naar de drukke kerstdagen. Gaat het alleen mij zo of zijn jullie ook helemaal gesloopt van al die gezelligheid & het eten? Ik geloof dat ik de afgelopen 3 dagen 10kilo ben aangekomen hahahaha… Tot eind van het jaar is het nu weer broodjes eten savonds en niet meer snoepen. Vandaag mocht ik het cadeau van 27 december uitpakken. Kijk je mee wat erin zat?

27 december

Ah kijk dit dan 😍 weer iets voor mijn Happy planner. Het zijn allemaal kleine washi tape rolletjes met heel wat glitter. Ik ben eigenlijk geen glitter fan maar deze zijn wel heel erg schattig toch?

liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s