Happy Planner·HP

Elke Dag Een Vraag

Het is bijna zover. Een nieuwe jaar. Hoe zeggen sommige mensen het altijd, een nieuwe boek met 365 lege pagina’s. Een mooi moment om met een heel andere boek te beginnen want ik doe 2019 het : Elke dag een vraag boek. Deze had ik toen ergens in de zomer gekocht bij Boekenkraam voor een prikje en wachtte al met spanning erop om het te kunnen gebruiken.

Elke-dag-een-vraag-2

In ‘Elke dag een vraag’ beantwoord je vijf jaar lang, elk jaar op dezelfde datum dezelfde vraag. Als je dit doet, heb je na die tijd een ontzettend leuk en persoonlijk naslagwerk. Het concept is eigenlijk heel simpel: het boek stelt je 365 vragen, een voor elke dag. Op elke pagina staan vijf vakken met elk zes regels om de vraag in te beantwoorden, één vak voor één jaar. Je kunt dus ook nog zien hoe je zelf in die vijf jaar verandert en wat je allemaal meemaakt en denkt. Een ideaal dagboek voor mensen die geen lange verhalen willen schrijven en een geweldig boek om cadeau te geven of krijgen.

Normaal zou je dit boek over enkele jaren kunnen gebruiken want elke pagina is ingedeeld met verschillende secties voor 5 jaar maar omdat ik (zoals je weet) een Happy Planner fan ben ga ik dit heel anders aanpakken.

Onlangs zag ik op YouTube iemand die een Mini Happy Planner gebruikte als dagboek en omdat ik er al de Memory Planner voor had, kwam ik op het idee om de vragen van het boek over te zetten in een Mini Happy Planner waar ik ernaast ook weer creatief bezig kan gaan.

Onlangs had Paperdistrict een leuke aanbieding met 15% korting op alle Planners en Stikker beken. Omdat ik al bijna elk stikker boek had ging ik voor een planner.

 

 

Flip through “One day at the time”Mini Happy Planner

Dus ik heb hier al heel veel zin in en inmiddels heb ik ook al aardig wat vragen over kunnen zetten in de Mini. Het is behoorlijk wat werk geweest maar ik kijk er echt naar uit en ben benieuwd hoe het me allemaal af zou gaan.

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s