Geen categorie

Nieuwjaars Swap 28 december

Ohhh, dit cadeautje van vandaag is zo klein en schattig. Ik was echt mega nieuwsgierig wat erin kan zitten. Het was heel licht maar wel bewoog er iets in. Erg moeilijk om te raden dus. Wil jij weten wat erin zat?

28 december

Tadaaaaa… Het waren 2 boek gerelateerd pins. Omg wat ben ik hier verliefd op zeg. Eentje van Night Court en eentje met een bookish quote erop. Ik ga proberen deze fast te zetten aan mijn Happy planner cover zodat ik ze elke dag bij me heb. Ik geloof dat pins de nieuwe verslaving van me wordt en ik er nog heel veel meer ga verzamelen.

Heb jij ook boek gerelateerd pins thuis?

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s