Bookish posts

Nieuwjaars Swap 30 december

Ik ben bijna bij het laatste cadeau aangekomen. Het jaar is bijna voorbij en ik moet zegge dat 2018 echt in een rap tempo voorbij is gevlogen. Vandaag natuurlijk weer een cadeau uitpakken van de Nieuwjaars Swap. Wil je zien wat erin zat?

30 december

Oh wooooooow. Kijk dit dan. Een art print van Shadowhunters ❤️ I vind het echt super super vet. Ook deze print is van Kim Carlika haar shop. Ik weet nu niet precies wie het is op de kaart maar ik denk dat het Clary is van The mortal instruments. Ook zat er nog een ketting bij met een stuk uit een boek. Welk het is weet ik helaas zo 123 niet maar man wat is het mooi. Ik ben hier echt mega blij mee. Deze print en die van gister komen binnenkort aan mijn muur te hangen.

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s