Bookish posts

Nieuwjaars Swap 31 december

En daar is die dan. De laatste dag van het jaar 2018. Man wat vloog die jaar snel voorbij zeg. Ik kijk terug op een fantastisch blogger jaar met heel veel boeken en gezelligheid. Ook kwam Lili dit jaar bij mij en samen zijn we een nieuwe weg ingegaan. Elke dag ben ik nog steeds zo ontzettend blij met deze beslissing en wil haar niet meer missen. In 2018 begon ik ook met kaarsen maken in mijn shop en heb ik toch heel wat mensen blij kunnen maken ermee. Ik ging voor de eerste keer op verschillende evenementen staan met een kraampje en kreeg alleen maar leuke feedback van mensen. Wat mij betreft een ontzettend leuk en gezellig jaar. Op naar 2019 met nog meer boeken, bloggen en natuurlijk meer producten in de shop.

Maar nu eerst nog even het cadeautje van vandaag want jaaaaa…. morgen is het alweer zover en mag het laatste geopend worden. Bij dit pakketje had ik al een heel sterk vermoeden want ik hou van dat soort chocolade en we hebben natuurlijk vandaag iets te vieren toch?

31 december

It’s a celebration 🎉 hahahaha… Lekka… Perfect voor vannacht met een heel wat andere lekkere dingen erbij. Heel erg bedankt lief maatje.

Hiermee wil ik jullie allemaal een goed uiteinde wensen en hopen dat 2019 net zo geweldig wordt dan dit jaar was.

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s