Bookish posts

Nieuwjaars Swap 1 januari

Happy New Year allemaal. Ik hoop dat jullie een fantastische jaarwisseling hebben gehad en iedereen nog al zijn vingers heeft…hahaha… De beste wensen voor het nieuwe jaar natuurlijk en dat al jullie wensen uitkomen in 2019.

Gister was het tijd om het laatste cadeautje open te maken maar omdat ik een beste hangover had, kwam de post vandaag pas online. Het was een fantastische swap en ik ben zo ontzettend dankbaar voor de cadeautjes die ik al heb mogen ontvangen van Chantal ❤ Ze heeft echt mega gaaf werk gedaan.

1 januari

Gister zat er een boek in. En niet zomaar een boek maar het 2e deel van Riders van Veronica Rossi. Dit boek staat al heel heel lang op mijn wenslijst maar ik kwam er nooit aan toe om het te kopen. Ik kan niet wachten om erin te mogen beginnen.

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s