TV & Series

Movie Monday – Bird Box

Heb je deze film al gespot op Netflix? Wat vond je hiervan? Het is de trend van de afgelopen weken en het gehele internet zit vol met grappige fotos en berichten van deze film. Het is een soort “Hate it or love it” movie en aangezien ik graag mijn eigen mening wou vormen over deze film ging ik hem natuurlijk meteen kijken toen hij op Netflix stond. Ben jij het met me eens of eerder toch niet? Hier lees je hoe ik Bird Box vond:

Directed by Susanne Bier
Produced by
Screenplay by Eric Heisserer
Based on Bird Box
by Josh Malerman
Starring
Music by
Cinematography Salvatore Totino
Edited by Ben Lester
Production
company

  • Bluegrass Films
  • Chris Morgan Productions
Distributed by Netflix
Release date

  • November 12, 2018 (AFI Fest)
  • December 14, 2018(United States)
Running time

124 minutes[1]
Country United States
Language English

Trailer:

Mijn mening:

Als eerste moet ik zeggen dat ik een heel groot fan ben van Sandra Bullock. Man wat is dit een fantastische actrice. Elke film die ze tot nu toe gemaakt heeft was echt erg goed. Dus je kan alvast raden wat ik van Bird Box vond. In het begin was het even inkomen in het verhaal vooral met de terugblik wat 5 jaar eerder is geweest maar ik zat er heel snel in en vond het allemaal erg vaag. Dit is de juiste film voor mij. Van die vage verhalen waar je niet eens weet hoe dit allemaal kon. Soms vond ik het erg voorspelbaar maar dat kwam dus dat je al zag wie er allemaal in het bood zat en ook het einde (met de namen van de kids) vond ik erg voorspelbaar. De rest van de film vond ik persoonlijk geweldig. Mega spannend en er gebeurde van alles zodat je nooit een saai stukje tegen kwam.

Kort gezegd zeker een dikke aanrader als je van vage films houd. Van mij krijgt deze film welverdiende 4 sterren.

four-stars

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s