TV & Series

Serie Maandag – YOU

Het is weer maandag en dat betekend het werd weer tijd voor een nieuwe serie-maandag post. Normaal wou ik die niet gaan kijken want ik wist niet zo goed wat ik hiervan moest denken maar achteraf gezien ben ik ontzettend blij om het toch gekeken te hebben en kan niet wachten tot er hopelijk een seizoen 2 komt. Maar goed hier dus even meer over deze spannende serie en wat ik ervan vond:

you-serie-badgley.jpg

Genre
Based on You
by Caroline Kepnes
Developed by
Starring
Narrated by Penn Badgley
Composer(s) Blake Neely
Country of origin United States
Original language(s) English
No. of seasons 1
No. of episodes 10 (list of episodes)

Trailer

YOU begint als een standaard liefdesverhaal met in de hoofdrol Penn Badgley (bekend uit Gossip Girl) als Joe Goldberg. Hij is manager van een boekenwinkel en lijkt een doodgewone dude. Vervolgens ontmoet hij de beeldschone Guinevere Beck (Elizabeth Lail). Joe is meteen tot over zijn oren verliefd en de twee lijken goed bij elkaar te passen. Oke, tot zover het zoetsappig gedeelte. Vervolgens wordt namelijk duidelijk dat Joe ook een duistere kant heeft.

Deze op het oog vriendelijke gozer heeft namelijk nogal wat psychologische problemen. Al snel verandert hun leuke en lieve relatie in een obsessie. De boekwinkel manager blijkt een stalker die zich door niemand dwars laat zitten. Het resultaat is een duistere kijk op al die romantische komedies waar we tegenwoordig dood mee worden gegooid.

Mijn mening:

Wow. Serieus wat een zieke maar super gave serie was dat. in het begin vond ik het nog niet heel erg spannend ofzo maar dat is logisch want het moest eerst allemaal op gang komen. Penn of ter wel Joe past prima in deze rol van liefdevol psychopaat. Elke aflevering wist ik niet of ik hem nu eng of schattig moest gaan vinden. Het werd echt heel apart allemaal. De liefde die hij voor Guinevere toont snapte ik op een kant wel maar op de andere weer totaal niet want dit was echt krankzinnig. Tot het einde bleef het echt spannend en ik kon niet eens voorspellen of Guinevere er leven vanaf komt of niet. Dus ik snak hier heel erg naar seizoen 2 en hoop echt dat die eind van het jaar nog gaat komen want man ….I NEED MORE!

5-sterren-1

Dikke dikke 5 sterren voor deze zieke serie.

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s