Happy Planner

Wat is Franken planning?

Hoi allemaal. Vandaag is het weer tijd voor een Happy Planner post. Is alweer een tijdje geleden. Vandaag vertel ik je wat Franken planning betekend want stiekem doen we het allemaal wel een beetje tenminste diegene die een Happy Planner hebben. Lees jij mee?

a+'Faith'+Frankenplanner+-+combining+our+new+Horizontal+'Faith'+edition+&+our+Rose+Gold+Horizontal+Happy+Planner®+by+mambi+Design+Team+member+Heather+Kell+_+me+&+my+BIG+ideas.jpg

Een Franken planner is eigenlijk niks anders dan verschillende delen van een Happy Planner of extention pak samenvoegen in een. Het woord zegt het al. Ken jij het monster Frankenstein ? Hier is het van afgeleid. Frankenstein bestond ook uit verschillende lichaamsdelen wat uiteindelijk een is geworden. Dit wordt ook vaak toegepast bij de Happy Planner community.

Sommigen van ons gebruiken 3-7 verschillende planners om verschillende dingen bij te houden: agenda, werk, fitness, wellness, budget, adressen, notities, boodschappenlijst en en en… maar als je alles in een agenda wilt hebben maak je er een Franken Planner van.

Ik bijvoorbeeld ga nu weer over van de Mini naar de Classic want ik vond de mini toch behoorlijk klein voor alles. Dus heb ik een nieuwe Classic planner besteld. Hier ga ik volgende dingen bijhouden: afspraken, blog en een dagelijkse to-do list.

Deze ga ik samenvoegen met het Budget extention pack want ik wil dit jaar al mijn rekeningen en uitgaven bijhouden. Dus je zou kunnen zeggen dat dit al een Franken Planner is. Achterin ga ik dan al mijn contacten toevoegen en een gedeelte maken voor notities.

In de lente komt er dan nog heel wat bij want MAMBI komt met nieuwe spullen zoals nieuwe notitie boeken en extention packs. Man ik heb er al zo veel zin in.

 


Hieronder vind je een video met een voorbeeld hoe je het ook kan doen:

Dus nu weten jullie wat een Franken Planner is en misschien zag je allemaal leuke dingen die je ook graag zou willen doen.

Ik zeg gewoon doen want een Happy Planner is zooooooo ontzettend leuk en je kan er echt van alles mee.

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s