TV & Series

Serie Maandag – Titans

Good morning in the morning. Het is weer maandag en dat betekend een nieuwe serie maandag. Vandaag wil ik het over de nieuwe DC serie Titans hebben die op Netflix is verschenen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik meer een Marvel fan ben maar toch was ik heel benieuwd naar deze nieuwe serie. Heb jij hem al gekeken? Hieronder vertel ik je wat ik er tot nu toe van vind.

Genre
Based on Characters from DC Comics
Developed by
Starring
Composer(s)
Country of origin United States
Original language(s) English
No. of seasons 1
No. of episodes 11 (list of episodes)

mv5bmtu0ndc4mjc4n15bml5banbnxkftztgwnjcyntm0njm@._v1_ux182_cr0,0,182,268_al_

Titans trailer

 

Personages:

Brenton-Thwaites-as-Dick-GraysonRobin-in-Titans.jpg

Dick Grayson  als Robin ( Badman & Robin) . In het begin wist ik niet echt wie hij moest spelen tot er opmerkingen kwamen dat hij uit Gothem komt en toen wist ik het. Het was Robin van Batman & Robin. Ik ben nooit een fan van hem geweest maar ach…. hij spelt het wel prima. Ook zie je vaak in de serie Bruce Wayne terug komen of dan het verhaal van die 2 wat ik super leuk vond.


titans-tv-show-starfire Kory Anders of ter wel Starfire. Hier moest ik zo om lache want ze leek er totaal niet op de comic figuur. Toch hebben ze het goed gedaan vind ik en werd er belooft dat zij tijdens het eerste seizoen meer gaat lijken op de DC comics. Tot nu toe is zij mijn favo personage uit deze serie alleen al om haar attitude.


teagan-croft-as-raven-in-titans-

Rachel /Raven. Man wat een mega personage is dit zeg. Vanaf het begin vond ik haar echt super goed acteren en de special effects waren echt geweldig om te zien. Alsnog hangt er heel wat mysterie om haar heen en ik ben benieuwd hoe het met dit character verder gaat.


titans-beast-boy-photo

De laatste in de rij is Beast Boy. Ook een super personage als je mij vraagt. Ik kijk erna uit om te zien wat er voor hem allemaal nog gebeurt in deze serie. Tot nu toe zie je in elk aflevering hoe deze 4 personages langzaam hun weg naar elkaar toe vinden maar echt als groep zie ik ze nog niet allemaal.


Mijn menig:

Zoals ik boen al zei ben ik meer een Marvel fan dan DC en hierdoor weet ik haast niks over deze 4 personages behalve Robin dan. De rest is voor mij allemaal nieuw en dus was het even afwachten hoe het allemaal zou uitpakken. Wel heeft deze serie heel wat mysterie waardoor je blijft kijken en het zeker niet saai wordt. Ik ben pas op de helft van het eerste seizoen dus kan ik nog niet veel zeggen behalve dat het veelbelovend eruit ziet. Dus van mij krijgt deze serie op dit moment 4 sterren want er is zeker nog lucht naar boven toe.

four-stars

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s