Bookish posts

Jinxed; Winactie!!

Hallo allemaal!

Bibi heeft mij gevraagd of ik een prijswinnaar wilde kiezen tussen alle leuke dieren foto’s die we hebben gekregen. Nou vond ik dat helemaal niet erg (duh.. het zijn huisdieren en ik HOU van huisdieren), dus ik gooide mezelf in alle dieren foto’s en heb er een paar hele leuke tussen uitgezocht.

Nou moest ik wel even moeite doen om onpartijdig te blijven want ik blijf nou eenmaal een kattenmens MAAR, ik heb de leukste verhalen eruit gezocht en uiteindelijk alle baasjes op een lootje geschreven en zo een lootje getrokken 😀


En de winnaar is dan (of winnaars zijn)………. !!!!

50946146_10213062263096129_3195044545364492288_n

Mireille Schuijt en haar hondje Scout.


Als jouw naam hierboven genoemd is, stuur ons even een berichtje via Facebook Messenger met je adres gegevens. Dan zorgen wij ervoor dat alles via de Uitgeverij geregeld word.

Wij willen jullie allemaal bedanken voor jullie leuke foto’s (ik heb er zeker van genoten!) en natuurlijk onze dank betuigen aan Harper Collins voor deze leuke winactie 😀

Veel liefs,
Bibi en Lili

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s