Bookish posts

Unboxing: Letters & Lights; As Travars Box

Hallo allemaal!

Voor het eerst sinds tijden heb ik weer een box aangeschaft bij Emmy van Letters & Lights. Zij maakt echt onwijs mooie dingen zoals; kaarsen, boekenleggers, boekenlinten, art prints en nog veel meer. De laatste box die ik van haar kocht was de Parabatai Box van vorig jaar.

Ik zag toevallig dat ze, ter ere van de Nederlandse vertaling van A Darker Shade Of Magic, een box geïnspireerd op de serie zou samenstellen en zou verkopen. Omdat ik behoorlijk groot fan ben van Victoria Schwab en deze serie, moest ik deze natuurlijk hebben. Zonder enige twijfel zat de box al in mijn winkelmandje en had ik hem besteld.

Ben je benieuwd naar de inhoud? Lees dan snel verder 😀 Pas wel op! Er zitten dan natuurlijk spoilers in deze post.


As Travars; De ADSOM box.

20190202_125915[1]

De box was heerlijk klein, mooi compact maar voelde redelijk zwaar aan. Ik wist van tevoren al dat er in ieder geval kaarsen in zouden zitten en een paar extra goodies. Kortom, ik was al blij voor ik het ding überhaupt had uitgepakt. Ik heb namelijk vrij weinig goodies gerelateerd aan ADSOM of iets anders van Victoria Schwab, en dat vind ik heel jammer. Daarom kon ik amper wachten met uitpakken en scheurde ik de halve doos kapot…. oeps.

20190202_125942[1]

Ik kon meteen zien dat de doos ook lekker gevuld was. Het blauwe kaartje wat je op de foto hierboven ziet is de spoiler kaart (dus die heb ik maar even snel weg gelegd) en daaronder zat een hele mooie kaart met Emmy haar eigen art erop. Ik vind Emmy’s kaarten altijd super mooi omdat het een art print combineert met een quote uit het boek of de serie.

20190202_125956

Het is geen hele mooie foto, want ik moest het helaas even snel met de telefoon doen maar de quote die erop staat is één van mijn favo quotes uit de serie. “I’d rather die on an adventure than live standing still”. Natuurlijk is deze quote afgebeeld met een tekening van Lilah Bard. Die krijgt zeker een mooi plekje in mijn boekenkamer.

Nadat ik deze kaart had bekeken, haalde ik een drie tal aan kaarsen uit de box. Hier ben ik echt super blij mee! Ik wilde al heel lang een paar kaarsen van deze serie en deze zijn echt fantastisch! Ik vind de art op de stickers heel mooi en de geuren passen heel goed bij mijn verbeelding. Bovendien heb ik nu een Kell en een Lilah kaars.. ik mis alleen Holland nog maar ben er wel al super blij mee ^^ Hopelijk maakt Emmy binnenkort ook een Holland kaars xD (I need it)

20190202_13001620190202_130032

Na de kaarsen dacht ik dat ik het pareltje van de box wel al had gehad, maar Emmy wist me te verrassen 😀 Ik haalde er nog een hele toffe boekenlint uit die ik echt super gaaf vind. Het is een grijs lint (yay… grey London) met een zwarte steen aan de ene kant en Kell zijn jas aan de andere kant. Deze box werd echt beter en beter! Want na het boekenlint kwam er nog een Magnetic Bookmark uitzetten DIE IK AL ZO LANG WILDE HEBBEN MAAR NOOIT DE KANS VOOR HAD OM HEM TE BESTELLEN DUS IK GING UIT MIJN DAK.

Ik gilde dus een beetje uit blijdschap. Nu hoef ik alleen Lilah en Holland nog te scoren als Magnetic Bookmark en die boekenlint krijgt een mooi plekje op mijn V.E Schwab plank ❤

Als je nu denkt… dit zal het dan wel zijn geweest… dan dacht je net als mij verkeerd. Het beste kwam nog, en over dit item raak ik gewoonweg niet uitgesproken. Ik vind hem zoooo mooi dat ik hem amper durf te gebruiken als kussensloop. Emmy heeft namelijk haar eigen art weten te printen (te drukken) op een kussen sloop! En het is echt amazing!!

20190202_13020120190202_130212

KIJK NOU HOE MOOI!!! Ik ben er super voorzichtig mee uit angst hem kapot te maken XD Ga even goed nadenken over hoe ik hem wil gaan gebruiken want in de kast opbergen is zeker geen optie. Ik denk dat deze, zodra ik verhuist ben, een mooi plekje krijgt in mijn boekenkamer waar geen katten komen ^^


Dat was het dan voor deze unboxing. Ik ga zeker nog een keer bij Letters & Light bestellen als het gaat om dit soort fandom pakketjes. Zeker wanneer het om mijn eigen fandoms gaat. Ben zeer benieuwd naar de volgende ^^.

Veel liefs,
Lili

FireFly_logo_DEF-03

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s