TV & Series

Serie Maandag – Game of Thrones

Goedemorgen allemaal. Het is weer maandag en we beginnen een nieuwe week fris en fruitig met een nieuwe blog post. Vandaag heb ik voor jullie Game of Thrones in de aanbieding. Je gaat nu vast denken: huh? Die loopt toch al jaren?! Klopt maar ik mag nu pas eerlijk bekennen dat ik voor deze serie ben gezwicht. Het heeft even geduurd en waarom dit zo was zal ik je hier uitleggen.

Genre
Created by
Based on A Song of Ice and Fire
by George R. R. Martin
Starring see List of Game of Thrones characters
Theme music composer Ramin Djawadi
Opening theme Main Title
Composer(s) Ramin Djawadi
Country of origin United States
Original language(s) English
No. of seasons 7
No. of episodes 67 (list of episodes)

Seizoen 1 trailer

 

Mijn mening:

Oke ik moet eerlijk zijn. Een paar jaar geleden heb ik geprobeerd deze serie te kijken maar haakte af naar de eerste 2 afleveringen want kwam er echt niet in. Ik vond het verschrikkelijk met al dat verkrachten en geweld en snapte er niks van wie nou wie is. In de herfst ben ik opnieuw begonnen met deze serie en BAM… op eens had ik de smaak te pakken. Wel moest ik een overzicht van internet zoeken welk families er allemaal zijn maar eenmaal gezien snapte ik er meer van en ging ik als een speer. Binnen elke dagen had ik de eerste 2 seizoenen al gekeken en ben nu bezig in seizoen 3. Ik ben er nog lang niet en weet dat me nog aardig wat te wachten staat maar toch ben ik fan van geworden.Dus ja nu mag ik me officieel ook een Game of Thrones fan noemen. Op naar nog veel meer seizoenen.

5-sterren-1

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s