Happy Planner·HP

Happy Planner Heaven- Lente 2019

Goedemorgen. Vandaag is het weer tijd voor een Happy Planner bericht en serieus….. ik ben in de hemel beland. Onlangs heeft MAMBI de nieuwe producten lanceert die in de lente uitkomen en ik had geluk om er een paar te kunnen bemachtigen want Hobbywerken en PaperDistrict hebben heel wat nieuwe producten al in de pre-order staan & dus moest ik mijn slag slaan. In deze post laat ik je zien wat er allemaal nieuw uitkomt en wat ik heb gekocht tot nu toe. Kijk je mee?


Mini Happy Planner’s

Als eerste natuurlijk de Mini Happy Planners, want dit zijn maar liefs 12 nieuwe designs. Holymoly…. Ik moet eerlijk bekennen als ik dit allemaal zo zie ik ik er wel weer eentje maar neeeee Bibi niet doen, ik ben net overgstapt van mini naar classic dus daar blijf ik nu eerst ook bij. Voor diegene die op zoek zijn naar een klein schattig agenda die gemakkelijk mee te nemen is in je tas zijn deze gewoon echt perfect.

Trouwens de laatste Mini Planner beneden rechts is een recepten planner. Hiermee kan je alle lekkere dingen opschrijven die je in de keuken aan het maken bent.

Ik weet dat de 2e (groen) een Budget planner is maar ik ben er nog niet achter gekomen wat de eerste ook alweer was.

50843344_536806200137470_3045841010748817408_n


Classic Happy Planners

Hier mag je gerust U tegen zeggen want ook in de Classic lijn kwam MAMBI met 16 nieuwe classic planners waaronder 1 Budget planner zoals ik het heb begrepen. Deze planners hebben niet alleen verschillende covers maar ook verschillende lay-outs . Dus hou je tegenwoordig van het dashboard design zit er sowieso eentje voor je tussen.

50654667_536806226804134_4449475089456431104_n.jpg


Big Happy Planner’s

Als laatste komen we bij de BIG happy planners terecht en ik moet zeggen dat dit me toch eigenlijk vies tegen viel. Er zijn 5 nieuwe die in de Lente uitkomen en ik geloof er is maar 1 met een andere lay-out. Niet echt handig als je mij vraagt want de BIG wordt al zo weinig gebruikt omdat er amper iets voor te krijgen is dus nou ja…. voor mensen die ze wel gebruiken vind ik het best jammer dat hun niet zoveel keuze hebben dan bij de mini of classic.

Ik had liever gezien dat ze nog 1 of 2 Memory Keepers uitbrachten want sinds 2 jaar zijn het er maar steeds dezelfden.

50724781_536806213470802_5502379759360802816_n.jpg


Happy Note’s , Journal Note’s & Stikker boeken

Sorry mensen maar dit is gewoon TE veel om op de foto te zetten. Maar als je op Paper District gaat kijken zie je allemaal pre-orders staan en kan je elk product goed bekijken.Het is gewoon te gek wat er allemaal in de lente in de winkel verschijnt. Ik zag bij de Amerikaanse HP Facebook groep dat de de micro notes al kan kopen bij Crafting winkels zoals Joans of Michaels. Op de rest moeten we helaas nog wachten.

 


Ikzelf kon al een paar pre-orders doen en ben hier super super blij mee. Ik laat jullie nog even snel zien wat ik kan verwachten:

Mijn pre-orders

happyNote.png

Dit Classic Note book moest ik gewoon hebben. Niet alleen omdat het dot grid paper is want die gebruik ik alleen maar voor in mijn cassic maar ook vanwege dit schattige katje op de cover. Hoe cute is dit zeg?Deze cover ga ik zeker gebruiken voor mijn BibiBooks Classic planner. Als je nu denkt van: ohhhh deze wil ik ook…..is die HIER te bestellen.

 


journal note.png

Hier kon ik ook echt geen nee tegen zeggen. Het is een Journal Note book en man wat ben ik verliefd op het ontwerp geworden.Hoe deze Note planner van binnen eruit ziet zie je HIER. Ik kijk er al heel graag naar uit.


recipe planner.png

Yes…mijn nieuwe kook planner. Ik was al heel lang op zoek naar deze maar dan de oude versie alleen was het haast onmogelijk om die nog ergens te krijgen. Ik ben iemand die graag nieuwe dingen uitprobeert in de keuken dus deze wou ik heel heel graag en nu krijg ik hem . Ik vind de kleuren echt prachtig met dat licht groen en die boodschappen tas op de cover. Ben jij ook een keukenprinses dan mag je deze zeker niet missen. Te verkrijgen HIER


household extension.png

En als laatste heb ik toch maar nog een extention pack weten te scoren. Hier ga ik dan helemaal los ermee. Sowieso super handig want dan kan mijn Budget extention pak er mooi in en ook is voor boodschappenlijst en eten planner gezorgd. Wil je er ook nog een hebben voor in je classic HP dan kan je hem HIER alvast pre-ordern.


Holymoly dit was nu weer een heel boek wat ik hier heb neergezet maar serieus ik kan hier zo gelukkig en blij van worden. Ik geniet er zo van om creatief mee bezig te gaan en weer nieuwe dingen voor te knutselen of te bedenken. Een agenda bijhouden was nog nooit zo leuk geweest.

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Een gedachte over “Happy Planner Heaven- Lente 2019

  1. Ohh wat zijn ze weer mooi !! Ik heb de home extension , welness planner en stickers in pre order en twijfel nog met die recepten. maar die journal notebook is ook prachtig. Zoveel
    Keus hihihihihi ben benieuwd naar je planners 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s