Geen categorie

Movie Review – Christopher Robin

Goodmoring in the morning. Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe movie review want ik kon eindelijk de film Christopher Robin kijken. Hier keek ik al heel lang naar uit want als kind was ik super groot fan van Winnie the Pooh en zijn vrienden.

In deze post laat ik je weten hoe ik deze film vond en of het het kijken waard is. Lees je mee?

Regie Marc Forster
Producent Kristin Burr
Brigham Taylor
Scenario Filmscenario:
Alex Ross Perry
Tom McCarthy
Allison Schroeder
Verhaal:
Greg Brooker
Mark Steven Johnson
Gebaseerd op:
Personages uit
Winnie de Poeh
van A.A. Milne en
Ernest Shepard
Hoofdrollen Ewan McGregor
Hayley Atwell
Muziek Jon Brion
Geoff Zanelli
Montage Matt Chesse
Cinematografie Matthias Koenigswieser
Distributie Walt Disney Pictures
Première 30 juli 2018 (Burbank)
Vlag van Nederland 2 augustus 2018
Vlag van België 8 augustus 2018
Speelduur 104 minuten
Taal Engels
Land Vlag van Verenigde Staten Verenigde Staten
Budget $ 75 miljoen

Christopher Robin (Janneman Robinson), het jongetje van de avonturen van Winnie de Poeh, is nu een volwassen man die in loop der jaren zijn verbeeldingskracht heeft verloren. Hij heeft nu een gezin en woont met zijn vrouw Evelyn en dochter Madaline in Londen. Christopher is een hardwerkende man die amper de eindjes aan elkaar kan knopen. Als hij zijn gezin een weekendje weg beloofd kan hij geen vrij krijgen van zijn baas. Als hij op een bankje daarover zit te piekeren verschijnt plotseling zijn beste vriend uit zijn kindertijd die hem wil helpen.

Movie Trailer:

 

Mijn mening:

Ik moet eerlijk bekennen dat de film best cool was maar meer dan dit ook niet. Misschien ben ik er al een beetje te oud voor ? 90% van de film vond ik heel erg verdrietig. De manier waarop Christopher Pooh ging behandelen vond ik heel erg sneu en het brak zowat mijn hart.

“People say nothing is impossible, but I do nothing every day.”

De film heeft eigenlijk een duidelijke boodschap : maakt niet uit hoe oud je bent vergeet nooit het innerlijke kind in je en vergeet nooit jezelf te blijven in het leven.Dit werd hier behoorlijk duidelijk gemaakt maar persoonlijk vind ik, niet op een goeie manier.

Pluspunten waren weer dat er veel herkenningspunten waren uit de serie van vroeger wat me weer terug slingerde in mijn kindertijd. Het acteerwerk was fantastisch en je bleef er maar naar kijken want Winnie was wel heel erg schattig gemaakt zo met zijn kleine rode trui en dat mooie teddy gezichtje.

Mijn conclusie is dus dat deze film wel redelijk is om te kijken maar voor ouderen zoals ik toch niet echt een aanrader.Hij is schattig maar meer ook niet. Helaas voor deze film 3 sterren.

58738761f3a71010b5e8ef45

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s