Bookish posts

Winactie- Bookish Goodies

Hallo en goedemorgen allemaal. Vandaag hebben we een super leuke win-actie voor jullie gesponsord  door Anouk van Anothervieuw want wow wat heeft zij prachtig mooie producten in haar webshop staan. Toen ik de boekenleggers zag wou ik deze meteen hebben maar ohhh wat moesten mijn ogen zien? Het waren Harry Potter boekenleggers. Helaas voor mij want ik ben dan geen fan ervan maar leuk voor jullie want ik mag ze weggeven hahaha…. Niet alleen dit maar ook een schitterende art-print van Belle en een stikker. Dus wat je kan winnen en hoe je kans op maakt lees je hier:


slingers-png-2

Zoals veel of eigenlijk iedereen wel weet is Anouk onze vaste illustratrice en we kunnen ons geen blog meer voorstellen zonder haar mooi ontwerpen. Ook mijn shoplogo is door haar gemaakt en ik hou er gewoon echt van. Onlangs heeft Anothervieuw allemaal nieuwe producten lanceert in haar Etsy shop en  er zullen nog heel wat volgen.

Vandaag mogen we dan ook een paar super mooie illustraties weg geven en ik heb er gewoon 2 van gemaakt dus ben je geen Harry Potter fan dan kan je ook voor die van Belle gaan.


Wat kan je winnen?

51001573_2119579811442197_6079221930529914880_o.jpg

A5 art print ontworpen met liefde voor de wereld van Belle.
Een van mijn favoriete scenes waar Belle zit te lezen op de fontein tussen de schapen. Leuk om in te lijsten of op te hangen!

Specificaties:
• Afmetingen: 21 x 14,8 cm (A5)
• Mooi stevig mat papier (350 grams)
• Alleen voorzijde bedrukt

Deze print is echt mijn favoriete. Ik kende hem al lang want heb ook eens voor haar deze op een kaars gezet maar oooooh wat is en blijft deze prachtig. Ik zat te denken om hem zelf te houden hahahaha… maar toch willen we hier iemand heel erg blij mee maken. Deze print komt met een bijpassende Belle stikker.

slingers-png-2

 

Boekenleggers ontworpen met liefde voor de magische wereld. Kies 1 van de 3 ontwerpen of alle 3.
Deze boekenleggers hebben mooie grote afmetingen en zijn prettig te gebruiken. Dubbelzijdig bedrukt met een verschillende voor- en achterkant

Boekenlegger 1: Castle + Golden trio (voor en achterkant)
Boekenlegger 2: Silhouetten + Always Patronus (voor en achterkant)
Boekenlegger 3: I solemnly swear that i am up to no good + mischief managed (voor en achterkant)

Specificaties:
• Afmetingen: 7,4 x 21 cm
• Mooi stevig mat papier (350 grams)
• Voor en achterkant zijn bedrukt

Dit zijn geloof ik  waanzinnig mooie boekenleggers van Harry Potter. Ook zeg ik het zelf. Deze boekenleggers zijn op de voor en achterkant bedrukt met allemaal leuke illustraties. Je kijk je ogen echt uit en ik wil niet de winnaar ervan zijn want dan moet je kiezen welke van die 3 je in een boek gebruikt. hahaha. Dit boekenlegger pakket komt met een Harry Potter geïnspireerd boekenlint uit mijn shop om het helemaal af te maken.

 

Wat moet je hiervoor doen?

Laat ons onder het Facebook bericht zien wat voor fan je bent? Harry Potter? Maak dan een grappig, leuk of gestoord foto in Harry Potter style. Kies je liever voor Belle? Dan willen we hier natuurlijk ook een mooie foto zien met een Disney gerelateerd thema.

Natuurlijk moet je Anothervieuw & ons ( Firefly-Books )op Facebook volgen. Dat is een pre.

 

Leuk weetje:

50690920_2012959788753427_8581706297949290496_n.jpg

Will jij Anouk of mij (Bibi) samen eens een keer ontmoeten? Leuke spullen bij ons kopen of gewoon gezellig een babbeltje maken? Wij staan samen op 2 maart bij het YA evenement in Almere. Voor meer informatie klik HIER

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s