Bookish posts

Waarom het zo rustig is op onze blog

Hey lieverds allemaal, het is alweer een tijdje geleden dat er een nieuwe blogpost verscheen op onze blog en we hebben een tijdje niks van ons laten horen. Dit deden we natuurlijk niet expres en ik dacht: ik laat weer eens wat van me horen want vanaf nu ben ik weer terug op de blog en ga ik proberen weer meer tijd te investeren in Firefly-Book zoals het eigenlijk ook moest zijn.

Ik dacht ik laat je even weten hoe het allemaal zat en hoezo het de afgelopen tijd zo ontzettend rustig was, Het kwam niet alleen door de feestdagen (kerst en oud-en nieuw) maar ook privé zijn er heel veel dingen gaande. Zoals je misschien weet vecht Lili nog steeds met haar gezondheid en houdt ze zich hierdoor op de achtergrond.

Omdat het momenteel mentaal niet zo lekker met me gaat, ben ik al een tijdje wat minder actief dan Bibi. Ik kamp momenteel met depressieve problemen die er soms voor kunnen zorgen dat mijn liefde voor lezen wat op de achtergrond raakt. Gelukkig schrijft Bibi lekker door en blijft Firefly-Books genoeg content hebben en ik ga mijn uiterste best doen om leuke posts aan Bibi’s werk toe te voegen ^^

Natuurlijk hou ik contact met haar achter de schermen maar is het voor mij belangrijker dat ze binnenkort weer beter wordt en weer van het leven kan genieten. Niemand beter dan ikzelf weet hoe moeilijk een depressie is en dat je dan ook echt totaal geen behoefte hebt aan het woord “MOETEN”. Je bent druk bezig met jezelf en de dingen die je gaan helpen zoals therapie bijvoorbeeld of goed aan jezelf denken. Dus jullie moeten nog een tijde genoegen nemen met mij alleen hahahahahaha…

0e06a1bc9b4a9d46a2982deabd793598

Ook ik ging proberen de blog dus draaiende te houden maar zoals je kan zien is dit mij niet echt heel goed gelukt. De shop naam al mijn tijd in beslag en ik kwam letterlijk uren per dag te kort. Ook werd ik sinds december vaak aan andere medicatie gezet (tegen angst-en paniekstoornis) wat totaal niet hielp. Als je om de paar weken een nieuwe pilletje moet slikken dan reageert je lichaam er best heftig op. Zo dus ook bij mij en ik voelde me de afgelopen maanden niet helemaal fit.  Als je dan ook nog vaak erom moet vechten om de juiste medicatie te krijgen ben je er al helemaal klaar mee.

alien.png

Gelukkig kwam dit uiteindelijk  goed en zit ik sinds een paar weken aan de juiste dosering & kan ik weer volop van alles genieten zonder rare bijwerkingen. In deze tijd heb ik dus meer tv en films gekeken dan normaal, wat je ook aan de post’s kan zien want het waren allemaal recensies ervan.

43709512_1952572898142890_2758794812915187712_o

Begin februari heb ik besloten om mijn shop een half jaar op pauze te zetten omdat ik merkte dat het voor mij te druk werd allemaal. De blog leed eronder en ook privé had ik minder tijd voor dingen. Ik was haast elke dag bezig bestellingen te doen samen te werken met mensen of nieuwe kaarsen te bedenken. Ik bleef er maar over nadenken en werd er gek van. Ik ben de shop begonnen omdat het een soort hobby werd, omdat ik het leuk vond om te doen maar de afgelopen tijd voelde het meer als een “moeten”en dit stoorde me enorm. Achteraf weet ik wel zeker dat de shop dicht doen voor een half jaar de perfecte beslissing is geweest aangezien er ook weer heel wat dingen aankomen die mijn prioriteit hebben.

Sinds gister is dan alle drukte eindelijk weg en kan ik nu echt even goed mijn rust pakken. De webshop is nog open tot 1 april en er zijn alleen maar nog kaarsen verkrijgbaar die ik nu ook hier thuis heb staan. Het evenement in Almere is geweest en afgelopen week heb ik eindelijk weer na lange tijd een boek in handen gehad waarvan de recensie binnenkort hier op de blog komt te staan.Het gaat allemaal de goeie kant op en ik duim ook dat het bij Lili zo gaat worden. Vandaag had ik dus weer zin om lekker te gaan bloggen en dat heb ik dus ook gedaan.

Vanaf nu ga ik dus weer proberen meer aanwezig te zijn want echt he…. wat heb ik dit gemist om alles met jullie te kunnen delen.

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Een gedachte over “Waarom het zo rustig is op onze blog

  1. Als ik zo brutaal mag zijn om twee tips te geven: het inplannen van posts kan rust geven (er komt toch wel content op de blog, dus er staat wat minder druk op het schrijven van blogs – waardoor die geschreven kunnen worden als je er mentaal goed bij zit) en misschien dat in tijden van niet kunnen lezen door mentale problemen een luisterboek wel heel fijn is. Op die manier heb je wel de ervaring van het verhaal, maar hoef je er een stuk minder moeite voor te doen.

    In elk geval: heel veel sterkte voor beiden!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s