Bookish posts

YA Event – Almere

Zaterdag was het dan eindelijk zover. Het YA Event in Almere bij de Nieuwe Bieb. Hier heb ik heel lang naar uit gekeken niet alleen omdat ik er met een kraampje stond maar ook omdat ik eindelijk Anouk van Anotherview in het echt kon ontmoeten en mijn boeken liet signeerden door Chinouk Thijssen (waar ik groot fan van ben). In deze post vertel ik jullie hoe de dag is gegaan en wat er allemaal te beleven viel. Kijk je mee?


 

De dag belofte voor me lang maar heel gezellig te worden. Almere was niet echt bij me om de hoek en dus moest ik 9.00 uur al in de auto zitten. In Almere aangekomen eerst even kijken waar ik heen moest maar nadat ik Miriam (de organisator) gevonden had kon ik mijn kraampje opbouwen.

52980481_2165062640227247_3592313850420002816_o.jpg

Zoals je misschien op de platte grond kon zien zaten we allemaal erg verspreid over de eerste verdieping. Uit vroegere evenementen beek dat dit een goeie loop-route bleek te zijn maar op die dag ging het helaas niet echt werken. Ik persoonlijk vond dat we te verstop zaten tussen de boeken en de mensen het erg lastig vonden om ons te vinden.

Wel geef ik mijn “collega’s “weer een dik compliment want man …wat zagen de standjes er super uit:

Wij alle hadden er heel veel zin in maar moesten toch eerst even naar elkaar op zoeken.

Zoals je op de achterkant van de flyer kan zien stond er het tijdschema op en ik moet zeggen woooooow, wat super leuke activiteiten waren het zeg. Een klein minpunt vond ik het dat de workshop’s en het evenement tegelijkertijd begonnen en dus de mensen heel vroeg aanwezig moesten zijn. Van mij had het wat later mogen zijn want ja zeg nou zelf wie gaat er op zaterdag ochtend naar een evenement als je ook eerst lekker uit kan slapen?! Juist dus misschien een leuke idee om het volgend jaar wat later in de middag te plannen misschien van 13-17 uur? De opzet van de gehele dag was fantastisch en er waren echt zoveel dingen die je kon doen.

Omdat het bij onze kraampjes erg rustig was besloot ik dus met Anouk een rondje te doen en de anderen allemaal op te zoeken. Snel kwam ik bij Marijke (Lily Frank) terecht waar ik super blij was om haar weer te zien. We waren samen ook op het evenement in Hardenberg en hebben ons er prima vermaakt.

Toen hadden we het over mijn kaarsen en dat ik er eentje ging maken voor haar nieuwe boek Het lied van mijn hart en deze keer had ik ze klaar en kon ik de kaarsen eindelijk aan haar geven. Om haar verslag te lezen klik HIER 

Natuurlijk kon ik het niet laten om nu ook eindelijk het boek van haar te kopen en ze heeft er een hele lieve tekst in gezet ❤ dankjewel lieve Lily.

Later op de middag kwam ik ook Lisette tegen die ik al heel lang in het echt wou ontmoeten. Ze is niet alleen een trouwe klant van mijn webshop BibiBooks maar inmiddels ook een vriendin geworden. Ik kan zeker zeggen dat deze meid met afstand het grootste haart van ons allemaal heeft. Ze geeft zonder te vragen, ze verwacht helemaal niks en heeft haar hart op het juiste plekje. Je ziet tegenwoordig niet meer veel mensen  die heel wat doen  om andere mensen een lach op het gezicht te toveren maar jij doet het toch weer elke keer met heel veel liefde. Je bent een topper en blijf aub zoals je bent. dikke knuffel xxx

53258167_2165060766894101_8138005437191553024_o.jpg

Om 14.00uur hoorde ik dan een bekende stem door de spiekers knallen en ik ging haast flippen… ik hoorde Chinouk Thijssen want ja natuurlijk ze zat ook bij het Q&A . Toen keek ik snel op de flyer en zag dat zij vanaf 14.00 uur ging signeren. JACKPOT!! Ik had mijn nieuwe 2 boeken van haar ( Fataal Spel & Truth or Dance) mee genomen. Tot nu toe heb ik alle boeken van haar gelezen en ben groot fan maar nog nooit had ik de gelegenheid om haar in het echt te ontmoeten. Achteraf baal ik natuurlijk dat we geen foto samen hebben gemaakt…wat stom maar hopelijk zie ik haar dit jaar nog een keer.

Omdat het verder heel rustig bleef hebben we allemaal besloten om alles op te ruimen. Toen heb ik en Anouk toch nog een t-shirt gescoord van de bieb hun eigen kledingmerk. Wat zijn ze gaaf zeg. Elke medewerker had deze shirts gister aan en je zag ze overal mee lopen…ik vond het simpel maar oh zo mooi. Anouk deed de groene en ik een zwarte.

Toen we alles ingepakt hadden was het voor mij tijd om te gaan shoppen. Al de gehele dag keek ik recht uit op mijn favoriete winkel van het gehele land. NEW YORKER!!! Vroeger toen ik nog in Duitsland woonde, woonde ik er echt letterlijk tegenover en sinds ik in Nederland ben kwam ik nooit meer aan toe om er weer te gaan shoppen want deze winkel hebben we in Friesland of Groningen niet.

53110672_2165060913560753_247543614085791744_n

17.00 uur vond ik het dan toch echt wel leuk geweest en ben ik weer richtig huis gegaan. Ik was kapot van deze lange maar toch echt gezellige dag. Het was erg jammer dat er zo weinig mensen op af kwamen want het evenement op zich was super georganiseerd. We hopen dat het volgend jaar weer wordt gehouden en ik duim dat ik er dan ook weer bij mag zijn. Bedankt iedereen voor deze gezellige dag.

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s