Bookish posts

HIEPEDEPIEP HOERAAA Win-actie & Sale

Er is er een jarig hoera…hoera….vandaag mag ik zeggen dat ik weer een jaartje ouder ben geworden. Het is vandaag niet alleen mijn verjaardag maar ook nog wel internationaal vrouwendag dus ik hoop dat je heerlijk in de watten wordt gelegd door een mannelijke iemand 🙂 of tenminste een bloemetje gaat krijgen maar hier gaat deze post natuurlijk niet over want  zoals het hoort ga ik een van jullie trakteren op nieuwe boeken. In deze post heb ik een verjaardag’s win-actie voor jullie klaar staan.

slingers-png-2

Caraval & Legende – Stephanie Garber

44913695_1979263588807154_4173884011782864896_n

Scarlett woont met haar zus Donatella en haar wrede vader op een klein afgelegen eiland, het Veroverde Eiland Trisda. Al jaren wil zij het eiland bezoeken waar de beroemde voorstelling Caraval wordt gehouden. Eindelijk, na zeven jaar, krijgt ze een uitnodiging van Legende, de oprichter van de mysterieuze voorstelling waarin het publiek meespeelt. Met behulp van Julian, een knappe zeeman, varen de zussen naar het eiland. Daar verdwijnt Donatella en het is aan Scarlett om haar te vinden in de sprookjesachtige setting van Caraval. Dit is een bijzonder sfeervol fantasyverhaal en het eerste deel van een serie. De beschrijving van de omgeving waarin het spel plaatsvindt, is zeer fantasievol en bijna duizelingwekkend. Alle personages zijn kleurrijk. Vinden Scarlett en Julian Donatella en ook elkaar in deze aaneenschakeling van bizarre avonturen en onvoorspelbare wendingen?

Voor mijn verjaardag geef ik dus deze 2 boeken weg.Zoals je op de foto kan zien zijn het de hardcover edities en hoop ik hier iemand heel blij mee te kunnen maken.

slingers-png-2

Wat moet je doen?

Vandaag ga ik het heel simpel houden:

feliciteer me onder het Facebook bericht op een leuke manier! Dit kan met een gekke, grappige foto of maak een video…. bedenk iets leuks en wees creatief. Zorg ervoor dat jij uitspring uit alle felicitaties want het beste idee wint deze boekenserie.

De win-actie loopt t/m 13 maart en dan kies ik een winnaar.

 

43709512_1952572898142890_2758794812915187712_o

en omdat ik gister op Instagram vroeg of jullie een Holiday Sale wilden hebben en iedereen met “JA”stemde , is er vanaf vandaag 20% korting op elk product wat er nog is in de winkel BibiBooks

Wees er snel bij want alles wat nu online in de shop staat is de laatste voorraad. De shop gaat op 1 April dicht en wordt pas weer 1 Oktober geopend. 

Zo….Ik ga nu lekker mijn verjaardag vieren.

wine-glasses-gch-3668-64_1000

 

Liefs Bibi

FireFly_logo_DEF-04

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s