Geen categorie

Serie Maandag- The Umbrella Academy

Goedemorgen lieverds allemaal,

Wat was dit een geweldig weekend zeg. Het was mijn verjaardag en dus heb ik het gevierd met al mijn lieverds. Ik hoop dat jij ook een fijne weekend hebt gehad. Vandaag trap ik deze nieuwe week af met een serie maandag want een tijdje terug heb ik The Umbrella Academy op Netflix gekeken. In deze blogpost laat ik je weten of ik er net zo een fan van ben/was als heel veel andere mensen. Lees je mee?

Genre
Based on The Umbrella Academy
by Gerard Way and Gabriel Bá
Developed by Steve Blackman
Jeremy Slater
Starring
Composer(s) Jeff Russo
Country of origin United States
Original language(s) English
No. of seasons 1
No. of episodes 10 (list of episodes)

Serie Trailer

 

The Umbrella Academy: een dysfunctioneel gezin van zeven kinderen die allemaal op dezelfde dag geboren zijn onder mysterieuze omstandigheden. Ze groeien op onder de auspeciën van excentrieke miljardair Reginald Hargreeves, die de bijzondere krachten van zijn ‘kinderen’ traint en hen verder liefdeloos achterlaat in de armen van ‘Mom’ en ‘Pogo’. Dertig jaar later is de Umbrella Academy al stevig uit elkaar gevallen en vinden de vijf overgebleven leden van de Academy elkaar terug aan het graf van hun vader.

Mijn Mening

Oh wooooow, deze serie MOET men gewoon gezien hebben. Zo apart het in het begin ook overkomt zo gaaf worden de aflevering naar de tijd. Ik had weer eens niks te doen savonds en besloot even te kijken naar een nieuwe serie. Snel kwam ik bij The Umbrella Academy terecht en omdat door Netflix was aangegeven dat deze voor alle fan’s van Marvel leuk is zat ik geen enkel seconde te twijfelen. Wel riep de serie toch nog heel veel vragen bij me op waar ook aan het einde geen antwoord te vinden was dus ik hoop echt dat er een seizoen 2 komt en dat het dan alles wat duidelijk wordt. Ongeacht dit allemaal was The Umbrella Academy hilarisch en super spannend. Sommigen zeggen dat het voorspelbaar was maar dat vond ik totaal niet. Pas bij de laatste aflevering had ik het dan door en was echt verdrietig. Ik hopte maar dat dit verhaal goed af liep. Mijn absolute favoriete personage was toch echt wel Klaus (Robert Sheehan) want GEWELDIG wat kan die jongen acteren. Je kent hem al uit de film The Mortal Instruments waar hij Simon spelt en natuurlijk uit de TV serie Misfits (die ik helemaal niks vond trouwens) maar in deze serie moest ik zo hart lachen om hem en zijn personage. Ook de rest van de “familie “vond ik prima behalve Number 5 …..ugh hij haalde me wel vaak het bloed onder de nagels vandaan. Kort gezegd denk ik persoonlijk dat deze serie onderschat werd en hoop dat heel veel mensen deze gaan kijken want nogmaals…het is een fantastisch, spannende serie.

5-sterren-1

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s