Geen categorie

Serie Maandag – Northern Rescue

Maaaaaandag. Goedemorgen allemaal. Het is de laatste maandag van deze maand. Wow ook deze is weer aan mij voorbij gevlogen. Omdat ik in de laatsten paar weken meer tijd had voor ontspanning heb ik niet alleen meer boeken gelezen maar ook een paar nieuwe series gekeken. Afgelopen week zag je mijn mening over The Order , een fantasy verhaal met magie en weerwolven. Deze week laat ik je een andere soort serie zien die me erg heeft geraakt. Northern Rescue staat op Netflix en in deze post vertel ik je alles erover.

Genre Drama
Created by Mark Bacci
David Cormican
Dwayne Hill
Country of origin Canada
Original language(s) English
No. of seasons 1
No. of episodes 10
Production
Running time 42 minutes
Production company(s)
  • Don Carmody Television

Serie Trailer

In de serie zien we dat John West na de dood van zijn vrouw met zijn drie kinderen, Maddie, Scout en Taylor  verhuist van de stad naar zijn geboortestadje om daar de leiding te nemen over de opsporings- en reddingdienst. De serie gaat over de familie die met het verlies moeten omgaan en het effect op hun leven. Charlotte  probeert haar zwager John en haar nichtjes en neven bij te staan terwijl ze omgaat met het verlies van haar zus en de wens van een eigen gezin.

Mijn mening

Wow wat een hartverscheurend serie is dit zeg. Meteen bij de eerste aflevering heb ik gehuild als een klein kind. Zo emotioneel en verschrikkelijk. Ik denk dat het komt omdat ik niet heel lang geleden ook iemand dierbaars verloren heb aan kanker en dat het voor onze familie net zo plotseling kwam dan voor de familie in deze serie. Het laat zien hoe verschillende mensen omgaan met het verlies, hoe een familie erop kan reageren en nog belangrijker dat voor een ouder dan een hele andere leven begint waar hij zowel vader en moeder moet zijn. Het is een diepgaand serie waar er veel emoties vrij komen maar ik vind het een fantastische serie vandaar van mij 4 sterren.

four-stars

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s