Bookish posts

Winner verjaardag win-actie

Goedemorgen allemaal. Vandaag had ik dan eindelijk de tijd om een winnaar te kiezen van mijn  verjaardags-win-actie. Mijn oprechte excuses dat het zo lang heeft geduurd maar ik kwam er serieus niet eerder aan toen. In deze post verklap ik nu diegene die de 2 boeken van Stephanie Garber gewonnen heeft… Kijk je mee?


slingers-png-2

Als eerste wil ik me bij iedereen bedanken die me voor mijn verjaardag gefeliciteerd hebben. Heel erg lief van jullie allemaal.

cadeaukaartje-bedankt-los

En nu heeft het wachten een einde en maak de winnaar bekend……

GEFELICITEERD

Roswitha Meuzelaar

Niet alleen jij hebt mij gefeliciteerd maar ook Bowie (hopelijk was de taart lekker), Tyrion en je Kippetje ❤ en aangezien ik een hele groote dierenliefhebber ben was de keuze op jou gevallen. Dus jij bent de nieuwe eigenaar van Caraval & Meester Legende van Stephanie Garber.

44913695_1979263588807154_4173884011782864896_n

Wil jij ons via Facebook een bericht sturen met je adres gegevens? Ik ga dan zo snel mogelijk ervoor zorgen dat de 2 boeken jou kant op komen.

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s