Geen categorie

Serie Maandag- Timeless

Happy maandag en een fijne start in een nieuwe week. Vandaag kom ik weer met een nieuwe serie die ik heb gekeken op Netflix. Timeless is een science fiction serie die niet alleen spanning belooft maar je ook mee neemt terug in de tijd. In deze post laat ik je alles erover zien en lees je wat ik van Timeless vond.


Genre Drama

Bedenker Eric Kripke

Hoofdrollen Abigail Spencer

Camera Single-camera
Montage * Debbie Berman

  • David Kaldor
Land van oorsprong Verenigde Staten
Taal Engels
Locatie Vancouver, Brits-Colombia, Canada (seizoen 1)

Uitzendingen
Afleveringen 26
Seizoenen 2

Wanneer een tijdmachine gestolen is, krijgen een geschiedenisleraar, een soldaat en een ingenieur de opdracht de dader te vangen. Vervolgens komen ze erachter dat de dief van plan is om de Amerikaanse geschiedenis te herschrijven en dat elk van hen een connectie heeft met zijn plan, net zoals de organisatie die de ontwikkeling van de machine financierde.

Trailer:

 

Mijn mening:

Onlangs heb ik deze nieuwe serie ontdekt op Netflix en naar het kijken van de eerste aflevering was ik toch snel verkocht. niet alleen omdat er een mega lekker ding de hoofdrol spelt (Matt Lanter) maar ook omdat het gaaf was om weer eens een kijkje in de geschiedenis te nemen. Deze serie combineert actie, spanning en het verleden op een fantastische manier zodat je maar blijft kijken. Elke aflevering weer vroeg ik me af waar ze heen gaan en hoe dit allemaal zat vroeger. Je kan het een beetje vergelijken met The Legends of Tomorrow maar dan zonder de superhelden erin. Het is een hele basic serie maar zeker het kijken waard.

Helaas staat op Netflix alleen seizoen 1 op, ik hoop dat seizoen 2 er ook nog bij komt want ik wil toch eigenlijk wel weten hoe Lucy, Wyatt en Rufus dit allemaal gaan oplossen.

four-stars

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s