Bookish posts

Busy Bee

Goedemorgen lieverds allemaal,

hier ben ik weer even met een post. Jullie hadden zeker al opgemerkt dat het best rustig is hier. Dit komt omdat ik en Lili privé ontzettend druk zijn de laatste tijd. Ik weet niet hoe het bij Lili is maar ik heb sinds 2 maanden geen enkel boek meer in handen gehad wat ik verschrikkelijk vind maar helaas kan ik geen tijd maken om lekker weg te kruipen in een boek. In deze post wil ik jullie een kijkje geven in mijn privé leven en jullie laten zien wat er de laatste tijd gebeurt is  dus dit is een iets andere post dan normaal.


Nieuwe baan

59424510_2259221824144661_2791656475280277504_n.jpg

yes, deze jonge dame heeft sinds midden april een nieuwe baan en zodeknetter wat moet ik hieraan wennen zeg. 2 jaar heb ik niet gewerkt dus dit is zeker een flinke verandering ook omdat het voor mij iets heel nieuws is. Sinds een paar weken werk ik in de zorg als Wet Maatschappelijk Ondersteuner (WMO) en het is echt fantastisch. Ik help mensen die hulp in het dagelijkse leven nodig hebben zoals huishouding of boodschappen doen.Ook praten over hun zorgen en angsten hoort er bij. Je kan zeggen dat ik een allrounder ben. Omdat het meest vroeg in de ochtend is , is dit voor me nog best pittig want wie me kent weet dat ik van uitslapen hou hahahaha….maar als ik dan aan het einde van de middag naar huis kom en weet dat ik mensen een glimlach op het gezicht heb getoverd maakt dit alles goed. Ik ben van dit werk gaan houden en hoop dat ik nog lang in deze sector mag blijven werken.


Verbouwing

rsz_website-under-construction-750x499.jpg

ook dit jaar is het weer zover en zijn we druk aan het verbouwen aan en om ons huis. Waar we afgelopen jaar ons gehele huis in het kunststof hebben laten zetten is dit jaar de achtertuin aan de beurt. 6 jaar terug hadden we onze achtertuin zelf een beetje opgeknapt maar nu werd het tijd om het te laten doen door professionelen. Omdat we best handig zijn en veel dingen zelf kunnen , hebben we besloten om alles zelf uit de achtertuin te halen zodat de stratenmaker alleen nog maar de nieuwe tegels erin moet leggen.

60233893_2263505943716249_1736657274379698176_n

Voordat mijn man thuis kwam, ben ikzelf al aardig druk geweest natuurlijk want een beetje voorbereidingen kunnen nooit geen kwaad. Ik ben begonnen met het gras eruit te halen en de betonen blokken te verkopen, zodat die ook niet meer in de weg lagen.

 

Omdat de rest allemaal zware tegels waren kon ik hier niet mee verder en moest wachten tot Anne thuis kwam.

Zodra we dit klaar hadden werd de droom van mijn man werkelijkheid en we hadden een grafmachine gehuurd om alles plat te maken hahahaha… het was zo leuk om hem op dat ding te zien zitten.

57788193_2240945365972307_1974641725783670784_n.jpg

Uiteindelijk hadden we binnen 1 week alles klaar en besefte ik toen pas wat voor een groot achtertuin we toch eigenlijk hebben.

Nu is het wachten op de stratenmaker die alles weer netjes gaat maken. Man ik heb er echt geen geduld meer want we zitten al zo’n 2 weken met die modder maar ach…. het duurt gelukkig niet lang meer. Over 1 week wordt dan nog een nieuwe schutting geplaatst en krijgen we zonnepanelen op het dak & DAN kunnen we eindelijk genieten van ons mooie huis. ❤


Op zoek naar een nieuwe auto

ook dit kwam er nog bij begin april.  Ik en mijn man hadden besloten dat het handiger is om voor mij op zoek te gaan naar een zuinig klein bakkie waar ik elke dag mee naar het werk kan. Dus hebben we elke dag op Marktplaats zitten te kijken, reviews zitten te lezen en besproken wat voor auto het zou kunnen worden. Man wat een opgave als je de drukte om je heen allemaal nog hebt. Op Paasmaandag had ik dan een leuk auto gevonden en gingen we op weg naar Assen. Daar vonden we deze:

en ach wat ben ik hier blij mee. Inmiddels heeft hij al een nieuwe autoradio gekregen want ja goeie muziek luisteren is voor mij wel belangrijk. Dus deze schattige Opel Corsa heb ik als een laat verjaardagscadeau van mijn man gekregen ❤


Alles met al zijn we helaas nog niet klaar maar het begin is er gelukkig wel. Gelukkig is Anne nu thuis en kan hij thuis alles regelen waarbij ik aan het werk ben. Als alles af is laat ik jullie zien hoe het uiteindelijk allemaal is geworden natuurlijk. Tot die tijd ben ik nog steeds niet heel veel actief hier op de blog helaas.

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

3 gedachten over “Busy Bee

  1. Tip: in de auto een luisterboek aan! Kun je toch een beetje ‘lezen’, en de tijd in de auto (file, chagrijnige mensen) gaat een stuk sneller en prettiger voorbij!

    Like

      1. Echt, het werkt hoor! En ook tijdens het huishouden. Voor de afwas of het vouwen van de was heb je immers niet al je hersencapaciteit nodig 😉

        Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s