TV & Series

Movie Review- Robin Hood

Goedemorgen,

vandaag is het weer tijd voor een movie review want onlangs heb ik de (nieuwe) Robin Hood gekeken. Omdat ik al als klein meisje helemaal weg was van dit verhaal kon ik deze film natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan. In deze post lees je wat ik hiervan vond.


Robin Hood
Regie Otto Bathurst
Producent Leonardo DiCaprio
Hoofdrollen Taron Egerton
Jamie Foxx
Première 21 november 2018
Genre Actie
Speelduur 116 minuten
Taal Engels
Land Verenigde Staten

Trailer

Na een felle strijd tijdens de kruistochten besluit Robin Hood terug naar huis te keren. Eenmaal terug komt hij erachter dat zijn geliefde Sherwood Forest een corrupte plaats is geworden. Samen met een groep bendeleden besluit hij zijn thuis te heroveren.

Mijn mening:

Wow, gewoonweg wow voor deze super gave film. Toen ik de film aan het zoeken was op Google kwam ik super veel slechte recensies tegen die ik eigenlijk niet echt begrijp. Robin Hood 2018 is een remake van het originele en zoals heel wat mensen weten zijn de remakes nooit zoals de oude versies. Dit was een film waar ik vanaf het begin boeiend en met spanning op de bank zat, ik kon mijn ogen niet 1 keer van de tv weg halen en dit maakt voor mij dat deze film ontzettend goed is. Het acteerwerk is mega goed, de cast super tof en het verhaal houd je vast tot het laatste einde. Ik moest wel een beetje lachen toen ik Jamie Dornan (Mr. Grey) zag want het klopte voor mij totaal niet en zal hij altijd mijn Christian blijven hahahaha… alsnog is dit echt een film die je samen met je vriend op een zaterdag avond met popcorn en wat lekkers erbij kan & zeker moet kijken.

5-sterren-1

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s