TV & Series

Serie Maandag- Quicksand

Goedemorgen lieverds allemaal,

het is weer maandag en we starten fris en fruitig in een nieuwe week. Omdat ik een beetje tijd had heb ik  weer een nieuwe serie gekeken en hier in deze post kan je lezen hoe ik hem vond.


Alternatieve titel Störst av allt
Genre Misdaaddrama
Speelduur 41-49 minuten
Land van oorsprong Vlag van Zweden Zweden
Taal Zweeds
Productie
Distributie Netflix
Uitzendingen
Start 5 april 2019
Afleveringen 6
Seizoenen 1
03e9156736ccd81f0b88730dffb9306e2ec372f4.jpg

Trailer

Een jong meisje grijpt op haar middelbare school naar de wapens. Met catastrofale gevolgen, ook voor haarzelf. Maar waarom deed ze dit eigenlijk?

Maja Nordberg is een doorsnee, redelijk populaire middelbare scholiere. Maar door een schietpartij op haar school verandert ze in de meest gehate persoon van Zweden. Hoe het zo ver is gekomen en wat nu precies haar rol is in het dodelijke drama, zijn centrale thema’s van de serie Quicksand.

Mijn Mening:
Als eerste heb ik de taal even veranderd in het Engels want ik wordt er helemaal zenuwachtig als ik een serie in een vreemde taal moet gaan kijken. Ik had de eerste aflevering gezien en BAM…. ik moest weten hoe het verder gaat en wat er nou eigenlijk allemaal gebeurde. Ik vind de serie echt super en spannend, precies wat de kijkers nodig hebben. Elke aflevering kom je dichter bij het einde maar zelf dit blijft tot de laatste seconden van de laatste aflevering spannend. Zeker een aanrader voor een avondje voor de tv hangen want ik had hem binnen enkele uren uit gekeken.
four-stars
Liefs Bibi
INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s