Leesclub

Leesclub Leeuwarden

Hallo allemaal!

Ik kom met heel goed nieuws voor allen onder ons die in Friesland wonen! Er komt namelijk een geheel nieuwe (en super toffe) leesclub erbij.

Afbeeldingsresultaat voor excited gif

Dus pak je agenda erbij, noteer de komende data en locatie en wees van harte welkom bij de nieuwe leesclub in hartje Leeuwarden.


Waar?

De leesclub wordt mede mogelijk gemaakt door boekenwinkel De Toverlantaarn in Leeuwarden. Deze zit op Over de Kelders 2 (vlakbij de oude Intertoys) en specialiseerde zich altijd in kinderboeken. Dat doen ze nog steeds wel, want het is in feite een kinderboeken winkel, maar dat betekend dat ze ook een super groot aanbod hebben als het gaat om Young Adult. Bovendien verkopen ze zowel Nederlands als Engelse boeken. Hoe gaaf is dat! Daarnaast hebben ze ook boek gerelateerde items te koop en staat er een bak met boekenleggers vlakbij de kassa. Hier mag je je eigen boekenleggers tussen zetten maar ook boekenleggers verzamelen.

Bibi en ik zijn samen heel enthousiast over de locatie en organiseren, samen met Erna en Antoinette, dus ook met plezier een leesclub in deze winkel.

locatie


Wanneer?

De eerste bijeenkomst zal plaats vinden op VRIJDAG 14 JUNI 2019 van HALF 8 TOT 9 met een eventuele uitloop tot half 10.

Save the date


Hoe?

Voor de eerste bijeenkomst hoef je nog niet een boek te gaan lezen. We willen namelijk graag zien dat iedereen een zegje heeft in wat er gelezen word. De boekenwinkel geeft ons 4 titels (2 oud en 2 nieuw) waar we als een groep uit kunnen kiezen. Het boek met de meeste stemmen wint en wordt dan voor de volgende keer gelezen.

Omdat de 14de de eerste keer word gaan we deze avond anders in plannen. Wat heb je daar dan voor nodig?

  • Je favo boek
  • Je favo karakter
  • Creativiteit

En ik weet donders goed dat één favoriet niet mogelijk is voor vele van ons, maar neem één of twee van je favoriete boeken mee zodat je in ieder geval kan laten zien welk boek jij het liefst leest of het allerbest vind.


Wat?

Tijdens de eerste bijeenkomst gaan we vooral focussen op:

  • Wie ben jij (als lezer)?
  • Wat lees je graag?
  • Wie is je favo karakter?
  • Wie is je favo auteur?

Enzovoorts. We gaan vooral lekker kletsen over boeken, over verschillende werelden en wie we zijn als lezer. We doen dit op leuke en creatieve manieren zodat we niet alleen maar aan het discussiëren zijn wie nou beter is. Team Jacob of Team Edward… je kent dat wel :p

Tijdens de avond verzorgt de boekenwinkel ook de koffie en de thee en zal er regelmatig ook iets lekkers op tafel staan.

(Heb je voedsel allergieën, geef deze dan even aan. Dan zorgen we ervoor dat er ook wat lekker voor jou tussen zit)


Ben je nieuwsgierig en wil je je aanmelden? Volg onze leesclub dan via Facebook:

https://www.facebook.com/Welovebooks/

en meld je aan via het evenement.

Op deze pagina word tevens alle informatie over de boekenclub bijgehouden en dus ook vermeld welke boeken er gekozen kunnen worden. De titels waar je tijdens de eerste bijeenkomst op kunt stemmen zijn ook al bekend. Deze titels verschijnen binnenkort op de Facebook pagina en een blogbericht hier op Firefly-Books.

Afbeeldingsresultaat voor bookclub gif

Veel liefs,
Lili en Bibi

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s