Happy Planner

Happynichi

Goedemorgen allemaal,

zoals jullie kunnen zien ben ik weer terug want de verbouwing bij ons thuis is nu eindelijk afgerond en ik heb weer volop tijd om heerlijk te gaan lezen en natuurlijk te bloggen. Vandaag kom ik weer met een leuke post over de Happy Planner en dan de Happynichi of de Happy Note Half Sheet. Ben jij benieuwd wat dit is en wat ik ermee gedaan heb? Lees dan dit bericht.


59192853_2256071511126359_6029741287349944320_n

Tja je kan zeggen dat dit de nieuwe Happy Planner trend in 2019 is want je ziet ze nu wel overal voorbijkomen en haast iedereen heeft er wel een. Een Happynichi. Als je nu denk van: Huh? Waar heeft ze het nu wel weer over? Dan is deze post misschien wel precies iets voor jou want ik ga je alles erover vertellen.

Wat is een Happynichi?

Het is eigenlijk niks anders dan een Happy Note book maar dan half sheet niet meer en niet minder. Het heeft de lengte van een classic Happy Planner maar is dus maar half zo breed.

Wat kan je met een Happynichi?

Laat ik het anders vragen: wat kan je er niet mee? Het is echt iets waar je ontzettend creatief mee kan zijn. Van notitie boekje tot agenda, organizer of zelf als recepten planner….er is alles mogelijk voor diegene die een beetje fantasie en creativiteit hebben.

60449413_594469951051260_7960728307863648285_n.jpg

Zoals je hier boven kan zien gebruiken heel veel mensen de half sheet nu als normaal agenda want het past gemakkelijk in elke handtas en is dus super om overal mee naar toe te nemen.

Ik was op zoek naar precies dit voor mijn werk en kwam dus snel terecht bij een Happynichi. Ik ging op zoek naar leuke covers en kwam er een aantal tegen:

Ik koos voor iets vrolijks en en dus voor de : Iam a happy planner.

Omdat ik deze voor mijn werk wou gebriken moest ik er natuurlijk ook passend papier voor hebben. Gelukkig heb je ook voor hier genoeg ,, fill paper”.

81piFO5f-fL._SX466_

Je kan het dus echt niet zo gek bedenken maar er is echt heel veel keuze. Ik ging voor de hourly voor de BIG planner want ik had papier nodig waar ik per uur ermee kon werken. Deze is eigenlijk dus voor de BIG maar kan je gemakkelijk op maat maken.

Mijn Happynichi was bijna compleet. Nu nog metalen mini rainbow discs en ik kon beginnen. Omdat ik deze planner elke dag mee naar mijn werk neem en dus in de tas moet stoppen, wou ik er ook een hoesje omheen. Dat bleek lastiger te zijn dan eerst gedacht want deze half sheet zijn vrij nieuw en er bestaan nog geen hoesjes ervoor. Omdat ik op Instagram bij een andere planner zag, dat je er ook een travel cover omheen kon doen, was dit mijn enige optie.

en wat ben ik er blij mee zeg. Deze travel-cover had ik bij Ali gescoord voor 11 euro en het bevalt me fantastisch. Ik kan er alles in kwijt wat ik nodig heb en past perfect in mijn handtas.

Dus ik heb er weer een “planner”bij in mijn toch al groeiende verzameling maar moet zeggen dat dit toch echt wel erg leuk is en ik nu niet meer zonder kan.

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Een gedachte over “Happynichi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s