TV & Series

Avengers; Endgame (no spoilers)

Hallo allemaal!

Voor iemand die altijd claimde dat ze niet zo van de superhelden was, ben ik aardig snel van dat standpunt afgestapt. In een rap tempo ben ik door alle Marvel films heen geschoten (ik zeg met name alleen de films want de series heb ik nog niet gezien). Jaren geleden had ik al eens kennis gemaakt met het fenomeen Thor maar vond de film maar bagger. Het was te veel poespas en alles leek, naar mijn idee, heel erg gemaakt. Daar kwam ik gauw op terug toen vrienden van mij voorstelden om dan eens anders kennis te maken met het Marvel Universum. Thor was niet de film waar ik mee had moeten beginnen. Het beste was om bij het begin te beginnen. Kortom, het was tijd voor Iron Man. Dat was de allerbeste keuze want ik was meteen verkocht.

Afbeeldingsresultaat voor avengers endgame

Het duurde even maar ik keek alle films, werd steeds verslaafder en raakte gehecht aan allerlei karakters. Helaas ben ik nog steeds een boekenliefhebber en sterven al mijn favo karakter ALTIJD. Dus ik zat continu in een emotionele rollercoaster als het ging om Bucky, Loki, Quicksilver en Spiderman. Dit was voor Endgame niet anders. Iedereen die ook maar een beetje op mijn favo lijst stond was vervaagd door Thanos, dus de film begon voor mij al met vet veel pijn in het hart. Ik wist niet wat ik moest verwachten. Van Spiderman wist ik dat hij op één of andere manier terug zou komen omdat de trailer voor zijn nieuwe film op het moment dat ik naar de bios kon al uit was, maar van de rest wist ik helemaal niks.

Endgame was voor mij een emotionele hel. Ik ga niks zeggen over de film zelf en wat je erin kan verwachten want dit universum blijft spoiler gevoelig en ik wil dat iedereen de kans heeft om hem te gaan kijken zonder vantevoren al te weten wat er gebeurd, maar ik ging er gebroken in en kwam er verplettert uit. Mijn hart heeft zware stormen moeten doorstaan tijdens het kijken van deze film. Steeds als ik dacht dat het niet erger kon dan gebeurde er weer iets waardoor ik nog harder ging janken. Het einde, waar ik veel moeite mee heb om het te accepteren voor wat het is, was het allerergst. Er gebeurd op dat moment zo veel en er komt zo veel bij kijken dat ik niet meer wist hoe ik het moest gaan verwerken en daardoor alleen maar harder moest huilen. Ik ben nogal een emotie kijker xD

Deze films brachten zoveel teweeg bij mij. Ben er nog steeds niet helemaal van hersteld en toch wil ik de film nog 1000 keer zien.

Afbeeldingsresultaat voor avengers endgame

Ik raad wel aan om eerst alle Marvel films te gaan kijken voor je Endgame gaat kijken maar hij is te doen zonder alle voorliggende informatie. Dus heb je geen zin om eerst heel veel moeite te stoppen in een heel universum dan kan je hem alsnog kijken. Je mist alleen heel veel informatie die de film nog zoveel beter maakt.

Deze film krijgt van mij dus ook 5 sterren. Ik ben door een orkaan heen gehaald door alle karakters maar ik ben zo blij dat ik uiteindelijk toch voor Marvel gevallen ben. Anders had ik dit allemaal moeten missen vanwege een verkeerd standpunt.

Veel liefs,
Lili

5 sterren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s