Geen categorie

Serie Maandag- The Society

Goedemorgen lieverds allemaal,

vandaag is het weer maandag en dat betekend we starten fris en fruitig in een nieuwe week. Ook heb ik vandaag weer een nieuwe Serie Maandag voor jullie klaar staan. Zoals jullie misschien hebben mee gekregen was ik de afgelopen week flink ziek en had ik weer behoorlijk wat tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe serie. In deze post vertel ik je alles over The Society.Lees je mee?

the-society-exclusive-2-news.jpg

 

Genre Mystery, Tienerserie
Speelduur 48-61 minuten
Regie Christopher Keyser
Land van oorsprong Vlag van Verenigde Staten Verenigde Staten
Taal Engels
Locatie Verenigde Staten
Productie
Producent Netflix
Uitzendingen
Start 10 mei 2019
Afleveringen 10
Seizoenen 1
Zender Netflix

In een stadje in de buurt van New York hangt al enkele dagen een vreselijke stank. Een eindexamenklas van de lokale high school gaat een dagje de bergen in, maar als ze terugkeren, blijken alle volwassenen te zijn verdwenen. Communicatie met de buitenwereld is onmogelijk en ze kunnen het stadje niet verlaten. Uiteindelijk moeten de jongeren zelf zien te overleven, waarbij keuzes gemaakt moeten worden over regels, leiderschap en bestuur. het gaat over het leren samen leven met elkaar, overleven en elkaar helpen.

Trailer:

Mijn Mening:

De serie begint best vaag en eigenlijk snapte ik niet echt wat er allemaal gaande was. Tijdens een paar afleveringen kom je er dan snel achter en snap je zo een beetje van hoe en wat. Meteen in de eerste aflevering kreeg ik een gevoel van : Under the Dome 2.0 alleen dan zonder koepel. Het is eigenlijk bijna hetzelfde dus. Tieners zijn ingesloten in een stad en helemaal op zich zelf. In de loop van de serie proberen ze niet alleen achter te komen wat er nou eigenlijk gebeurt en waar ze zijn maar moeten ook met dagelijkse dingen vechten zoals ruzies, vriendschappen, eten en werk.

Opzich vond ik het een leuke serie die je blijft kijken want ook jij wilt weten hoe ze allemaal daar zijn gekomen en waarom.

Het einde was WOOOOOOW!!! Ik had veel theorieën maar DIT zat er zeker niet bij. Ik was met stomheid geslagen en keek met mijn mond open naar de laatste paar secunden. WTF…. en zelf nu kan het nog alle kanten op met deze serie wat het super spannend maakt. Helaas kan ik mijn theorie hier niet neer zetten zonder een mega spoiler te verklappen maar wat ik wel kan zeggen is als je tot de laatste aflevering gaat kijken, MOET je zeker seizoen 2 hebben. Helaas is er op dit moment nog niks bekend of en wanneer deze van start gaat. Laten we hopen dat seizoen 2 nog dit jaar verschijnt want man…..wat een cliffhanger.

Omdat de serie best leuk is maar toch veel weg heeft van Under the Dome krijgt seizoen 1 van me welverdiende 4 sterren.

four-stars

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s