Geen categorie

Movie Review- I Still See You

Goedemorgen lieverds allemaal,

ha het lijkt wel een film en serie blog ipv boeken blog hahahaa… maar deze recensie is een recensie van een boekenverfilming , dus heb je eigenlijk een beetje wat van beide. Onlangs heb ik “I Still See You” gekeken, verfilmd naar het boek “Break my hart 1000 Times”bij Daniel Waters. Wat ik van deze film vond lees je in dit bericht.


hero_still-see-you-image.jpg

Based on Break My Heart 1000 Times
by Daniel Waters
Starring
Music by Bear McCreary
Cinematography Simon Dennis
Edited by Paul Covington
Production
companies
Distributed by Lionsgate
Release date
  • October 12, 2018 (United States)
Country United States
Language English

Tien jaar geleden zorgde een Apocalyps ervoor dat de wereld geteisterd werd door geesten. Nu ontvangt Veronica “Roni” Calder een dreigend bericht dat weleens verband kan houden met deze bovennatuurlijke krachten. Ze krijgt hulp van haar mysterieuze klasgenoot Kirk en daalt af in de schaduwwereld waar de grens tussen de levenden en de doden vervaagt. Een strijd tegen de klok om een sluwe moordenaar te vatten, is begonnen.

Trailer:

 

 

Boek:

9200000011390479Living in the aftermath of the Event means that seeing the dead is now a part of life, but Veronica wishes that the ghosts would just move on. Instead, the ghosts aren’t disappearing, they’re gaining power.

When Veronica and her friend, Kirk, decide to investigate why, they stumble upon a sinister plot. One of Veronica’s high school teachers is crippled by the fact that his dead daughter has never returned as a ghost. Veronica seems like the perfect body to host her. And even if he’s wrong, what’s the harm in creating one more ghost?

 

Mijn mening:

Ik weet niet meer hoe ik bij deze film ben gekomen maar ik zag ergens op sociaal media dat deze film een boekenverfilming was. Onlangs kwam ik hem dan tegen op Pathe Thuis en tja omdat ik heel erg benieuwd naar was ging ik hem kijken. Het is een beetje een vaag film en het duurde even voordat ik in het verhaal zat. Het is een wereld waarin geesten samen leven met de normale mensen en niemand weet eigenlijk waarom ze er zijn.Ik heb het boek niet gelezen dus kon ik het helaas niet vergelijken met de film, want misschien wordt het in het boek beter uitgelegd.  Ik ben er niet echt weg van geweest maar om hem 1x te kijken was die wel goed. Ik snapte het einde nog steeds niet helemaal. Toen de film klaar was, was je eigenlijk net zo slim als aan het begin. Er werden niet echt vragen opgelost en je wist nog steeds niks. Ik hoef hem dus niet nog een keer te kijken maar voor mensen die van boekenverfilmingen houden kan ik zeggen: ga het proberen. Misschien vind je het wat.

58738761f3a71010b5e8ef45

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s