Bookish posts

Bookmark Winactie

Goedemorgen lieverds allemaal,

het weekend is voorbij en we starten weer in een nieuwe week. Bijna niet te geloven dat we alweer op de helft van de maand juli zitten. Vandaag heb ik voor jullie een winactie klaar staan , die werd gesponsord door Anotherview. Wat je hiervoor moet doen om deze toffe boekenleggers te winnen lees je in dit bericht.


spring.jpg

Jullie weten waarschijnlijk inmiddels dat ik of beter gezegd wij helemaal gek zijn van de super mooie illustraties van Anouk. Toen ik haar  mooie ontworpen illustraties voor een paar jaar voor het eerste zag was ik meteen verliefd en wist dat ik met haar wou werken voor designs voor de blog. Nu, meer dan 3 jaar verder heeft Anouk de knoop doorgehakt en heeft ze haar prachtige illustraties in haar webshop staan.

Onlangs zijn er weer een hoop nieuwe spullen bij haar online gekomen zoals nieuwe quote kaarten en boekenleggers. Hier moest ik natuurlijk meteen groot inslaan want zoals ik zei ik ben er verliefd op . Hieronder op de foto zie je wat ik allemaal kon bemachtigen.

65979178_639195653268378_3830244116516569088_n.jpg

slingers-png-2

Wat kan je winnen?

Vandaag maak je kans op een boekenlegger pakket met maar liefs 5 boekenleggers (ontworpen door Anouk).

 1. Fox in Space (mijn persoonlijke favoriete)
 2. Book-Quote
 3. Belle
 4. Lara Jean
 5. Ariël

Wat ik zo super mooi aan deze boekenleggers vind is dat ze voor en achter elke keer verschillend zijn.

Wat moet je hiervoor doen?

Ik wil het deze keer wat makkelijk houden dus het enige wat je hoeft te doen is:

 1. Volg onze blog Firefly-Book op Facebook
 2. Volg Anotherview op Facebook
 3. beantwoord volgende vraag: Welk personage/boek/quote zou jij graag illustreert zien op een boekenlegger/kaart van Anouk?

 

Dus doe mee en maak kans op deze prachtige boekenleggers die je zeker niet mag missen in je collectie. De winner wordt vrijdag 19.07 hier op de blog bekend gemaakt.

Heel veel succes.

Liefs Bibi & Lili

FireFly_logo_DEF-02

7 gedachten over “Bookmark Winactie

 1. Ik zou graag een boekenlegger zien van Game of Thrones, met “Valar Morghulis” erop! Of een boekenlegger van divergent, dat is toch ook echt wel een van m’n favoriete boekenseries!

  En een boekenlegger of print met pandaberen is nooit verkeerd! I ♥️ 🐼🐼🐼!!

  Like

 2. Ik zou heel graag Katy en Deamon van Lux op een boekenlegger zien. Of Zayne van Dark Elements en Storm and Fury. Dit zijn gewoon geweldige personages met weinig tot geen spulletjes gebaseerd op hen. Wat echt zo jammer is.

  Like

 3. Ik zou heel graag Hermione op een boekenlegger willen zien met de quote “When in doubt, go to the library”! Ook de quote “You can’t buy happiness, but you can buy books, and that’s kind of the same thing” vind ik geweldig!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s