Leesclub

Boekenclub – vrijdag 19-07

Goedemorgen allemaal,

vandaag is het dinsdag, dat betekend we hebben nog 3 dagen tot de 2e bijeenkomst van onze boekenclub “We Love Books” in Leeuwarden. Vandaag lees je hier meer over de aankomende bijeenkomst en staan ook de foto’s online van de laatste keer.


Zoals sommigen van jullie misschien al weten zijn we lid geworden van een nieuwe boekenclub hier in Friesland. Om de 6 weken hebben we een bijeenkomst in de Kinderboekenwinkel De Toverlantaarn in harte Leeuwarden.

Kinderboekwinkel-De-Toverlantaarn

De avonden beginnen 19.30 uur en worden verzorgt met koffie/Thee en af en toe iets lekkers.

Als je nu denkt van: Hey ik woon daar ook in Friesland en wil gezellig mee babbelen op die avonden dat zoek ons op Facebook : We Love Books en volg ons om op de hoogte te blijven van nieuws en alles wat met de boekenclub te maken heeft. Om een beetje een overzicht te houden, wordt er elke keer een Facebook Evenement aangemaakt waar je kan opgeven als je op “GAAT” klikt. Zo weten wij wie we mogen verwachten.De volgende gezellige boekenavond staat geplant op:

Vrijdag 19-07-2019 om 19.30 uur

Over de Kelders 2, 8911JE Leeuwarden

Hierna is dan de zomervakantie en is de volgende bijeenkomst eind augustus geplant. Hierover komt nog wel een nieuwe bericht online op deze blog.

64781944_320810815503048_3952256204591333376_o

Het boek:

9200000101990282.jpg‘Ik leef niet meer volgens een kalender, ik kijk niet meer naar data. Er is alleen toen en nu. Er is alleen wat we ooit waren, en wat we geworden zijn.’
De zeventienjarige Layla Amin en haar ouders worden ’s avonds overvallen door een militaire eenheid die hen meeneemt naar een interneringskamp voor Amerikaanse moslims. Met behulp van haar vriendje buiten het kamp, haar nieuwe vrienden in het kamp en een onverwachte bondgenoot vecht Layla voor haar vrijheid, en begint langzaam maar zeker een revolutie tegen de directeur van het kamp.

 

Eerste gezellige avond in Leeuwarden

Het was allemaal heel spannend toen we de eerste keer samen kwamen voor de nieuwe leesclub in Leeuwarden. Wij en de eigenaars van De Toverlantaarn hebben hier maanden over gepraat en hadden verschillende brainstorm sessies gehad. Uiteindelijk was het dan zover en vond de eerste leesclub plaats op vrijdag 14.juni.  Bij deze avond ging het erom elkaar te leren kennen, wat niet heel moeilijk was want de meeste kenden we al van een andere boekenclub uit Drachten. Wel hadden we ook een nieuw gezicht ertussen zitten. We hopen natuurlijk met de loop van tijd nog meer nieuwe mensen welkom te mogen heten.

Hieronder staan de foto’s zodat je jezelf een beeld kan maken hoe gezellig wij het elke keer weer hebben.

Ik mag helaas nog niet heel veel verklappen maar ik kan jullie wel al beloven dat deze boekenclub anders is dan normaal. We streven ernaar het lekker luchtig te houden met veel gepraat over de liefde voor boeken. Ook willen we er een kleine creatieve touche inbrengen en zullen we zo nu en dan heerlijk creatief bezig gaan maar met wat en hoe wordt natuurlijk nog niet verteld 😉

Dus om een lang verhaal kort te maken kom gezellig langs en bespreek met ons het boek”Ingesloten”van Samira Ahmir.

Tot vrijdag.

Liefs Lili & Bibi

FireFly_logo_DEF-02

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s