TV & Series

Movie Review-The Curse of La Llorona

Goedemorgen lieverds allemaal,

het is weer tijd voor een movie review en deze keer kom ik met een iets andere film dan dat ik hier de laatste tijd heb laten zien want wie mij kent weet dat ik ook een groot fan ben van horror films. Onlangs kwam de sequel uit de The Conjuring Universum uit en ook deze film moest ik natuurlijk kijken nadat ik die anderen ook allemaal regelrecht heb verslonden. Wat ik van de film vond en hoe het nu eigenlijk zit met het Conjuring universum lees je in deze post.


Regie Michael Chaves
Producent Gary Dauberman
Emile Gladstone
James Wan
Scenario Mikki Daughtry
Tobias Laconis
Hoofdrollen Linda Cardellini
Muziek Joseph Bishara
Montage Peter Gvozdas
Cinematografie Michael Burgess
Productiebedrijf Atomic Monster
New Line Cinema
Distributie Warner Bros. Pictures
Première 15 maart 2019 (South by Southwest)
Vlag van België 17 april 2019
Vlag van Nederland 18 april 2019
Speelduur 93 minuten
Taal Engels
Land Vlag van Verenigde Staten Verenigde Staten
Budget $ 9 miljoen
Opbrengst $ 121 miljoen

Een sociaal werkster poogt in 1973 in Los Angeles haar twee kinderen op te voeden. Na verloop van tijd bemerkt ze verontrustende overeenkomsten tussen een zaak waaraan ze werkt en bovennatuurlijke verschijnselen die haar familie teisteren. Ze begint een onderzoek naar het verhaal van een Mexicaanse folklore figuur die bekendstaat als ‘La Llorona’. Deze zou ooit haar kinderen hebben verloren en brengt nu, waar ze ook gaat, ongeluk met zich mee.

The-Curse-of-La-Llorona-Banner

The Conjuring Universe is een horrorfilm serie. De films tonen dramatische gebeurtenissen die betrekking hebben op het echtpaar Ed en Lorraine Warren, paranormale onderzoekers en auteurs die prominente maar controversiële gevallen van bovennatuurlijke verschijningen beschrijven. De hoofdserie volgt hun poging om mensen te helpen die bezeten zijn door demonische geesten, terwijl de spin-offs zich richten op de oorsprong van enkele van de wezens die de Warrens tegenkwamen.

images

 

Timeline

Film Year of story Year of release
The Nun 1952 2018
Annabelle: Creation 1955 2017
Annabelle 1967 2014
The Conjuring 1971 2013
Annabelle Comes Home 1972 2019
The Curse of La Llorona 1973 2019
The Conjuring 2 1977 2016

The-Curse-Of-La-Llorona-Box-Office-Easter.jpg

Mijn mening:

Ik val meteen met de deur in huis. Deze film van de Conjuring film’s is wat mij betreft de slechste helaas. Waar ik die anderen super spannend vond en meeslepend kwa verhaal was dit hier helaas ver te zoeken. Ik miste het gehele uitgebreide verhaal achter La Llorona en vond ik het behoorlijk oppervlakkig.

Begrijp me niet verkeerd, het acteerwerk was prima en ook waren er een paar momenten waar je best schrikt maar alsnog niet zoveel dan bij de rest van de films. Ik kreeg hier vaak het gevoel dat de makers zich wat terug gehouden hebben met de schrikmomenten.

Alles met al wel een goeie film die je zeker kan zien maar toch ben ik meer fan van The Nun dan deze.

58738761f3a71010b5e8ef45

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s