TV & Series

Disney+

Goedemorgen lieverds allemaal. Het is weekend en wat is er nou beter dan lekker op de bank hangen en tv kijken of een goed boek lezen?!Vandaag kom ik met een blogbericht over Disney+ want ja, jullie zullen het al opgemerkt hebben, de afgelopen weken was dit wel HET thema op sociaal media want Disney is van start gegaan en iedereen kan nu tot 11 november deze nieuwe streaming- dienst testen. Dit moet je mij niet 2x vertellen en dus heb ik het nu ook. Wat ik ervan vind en of ik het na 11 november ga houden lees je hier:


Eigenaar BAMTech (The Walt Disney Company)
Sleutelfiguren Ricky Strauss, Kevin Swint, Agnes Chu
Hoofdkantoor Vlag van Verenigde Staten Los Angeles
Sector Amusement
Website disneyplus.com

dims.jpg

Ik denk dat ik voor iedereen nu spreek als ik zeg dat we allemaal vroeger met Disney groot zijn geworden. Wie kent het niet? Het was weekend, onze ouders gingen uitslapen en wij mochten vanaf s’ochtends voor de tv hangen en Disney films gaan kijken. De beste kindertijd herinneringen aller tijden. Op school in de pauze spelde je dan met je vrienden sommige stukken uit een film na en was je jou superheld of sprookjes figuur. Man wat waren dit mega goeie tijden en vanaf nu krijg je deze toch weer een klein beetje terug want Disney is onlangs begonnen met hun eigen streaming-dienst.

Toen het nieuws viraal ging snapte ik nog niet heem goed hoe dit allemaal moest want op mijn TV kon ik de app helaas niet vinden maar wel op tablet en mobile telefoon. Toen ik van Manuela hoorde dat je met een Google Chromecast wel alles op je TV kan zien was deze beslissing heel snel genomen want: IK MOEST OOK DISNEY+ HEBBEN!

15951319_7483b048-b4d9-437f-a29b-fd9d2df427ca_800_600
Voorbeeld van een Google Chromecast

 

Toen ik de Chromecast binnen kreeg voelde het net als kerst en mijn verjaardag op een dag. Gelukkig was dit allemaal snel te installeren en bam….had ik het eindelijk ook op het grote scherm.

69770593_2498194870247354_2099488758561767424_n.jpg


Het aanbod

Zoals je waarschijnlijk al hebt gezien is het aanbood op dit moment natuurlijk nog niet heel erg groot. Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographics. Alsnog moet ik zeggen dat er al flink wat leuke dingen erop staan. Sowieso al die oude klassiekers en ik kwam eindelijk weer in het genot om alle 3 films van High School Musical te kijken….. hahahaa die ik al echt 20 jaar niet mee heb gezien (zo voelt het).

Als je nu denkt van mhhhh… wel leuk maar voor 7 euro in de maand vind ik behoorlijk weinig tegenover Netflix….. wacht maar af. Dit is allemaal maar de proef periode van Disney+ om jou te laten zien hoe het kan zijn.

disney.jpeg

Ik was natuurlijk benieuwd wat er nog meer allemaal gaat komen vanaf 12 november en ging op onderzoek uit.

Zoals je kan zien blijven de boven genoemde 5 topic’s niet en komen er nog flink wat meer bij. ABC, ESPN, FX, FOX, 20th Centruy, Star, Hulu en en en…. dit is alleen het topje van de ijsberg.

0_ytf6z2CP3bqvov8P.jpg


 Ga ik het houden?

Zeker weten!!! Ik ben een film en serie fanaat en kan niet meer zonder dus ik laat Disney+ zeker doorlopen want hoe kan ik nou NEE zeggen tegen mijn jeugd?

images

Heb jij Disney+ ook al geprobeerd? Wat vind jij ervan? GA je stoppen op 11 november of laat je het doorlopen?

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s