TV & Series

Serie Maandag- Buffy the vampire slayer

Goedemorgen allemaal. Hiermee wens ik jullie een fijne start in deze nieuwe week. Vandaag heb ik weer een serie maandag voor jullie klaar staan met deze keer een echte klassieker want afgelopen week ben ik begonnen om de complete serie opnieuw te kijken.Dit moet dan natuurlijk een post worden hier op de blog. In dit bericht vind je alles over de serie en groot nieuws want raad eens wat voor serie een reboot krijgt?!


Alternatieve titel Buffy; Buffy, the Vampire Slayer: The Series; Buffy the Vampire Slayer: The Series; BtVS; BVS
Genre DramaKomedieFantasyHorrorActieComing of age
Speelduur 42 minuten
50 minuten (aflev. Once More, with Feeling)
Bedenker Joss Whedon
Hoofdrollen Sarah Michelle Gellar
Alyson Hannigan
Nicholas Brendon
Anthony Stewart Head
Charisma Carpenter
David Boreanaz
Seth Green
James Marsters
Marc Blucas
Emma Caulfield
Michelle Trachtenberg
Amber Benson
Muziek Walter Murphy (seizoen 1)
Christophe Beck (seizoen 2-4 + 6)
Shawn Clement & Sean Murray (seizoen 2)
Thomas Wanker (seizoen 5-6)
Robert Duncan (seizoen 7)
Douglas Romayne (seizoen 7)
Intromuziek Nerf Herder
Land van oorsprong Vlag van Verenigde Staten Verenigde Staten
Taal Engels
Gerelateerde series Angel
Uitzendingen
Afleveringen 144 (Lijst van afleveringen)
Seizoenen 7

buffy_header.jpg

Tja. ik hoef jullie natuurlijk niet meer uit te leggen waar het in deze serie om gaat want ik mag toch aannemen dat elk tiener dit in zijn jeugd heeft gezien. 6 jaar lang heeft deze tv show mij elke keer weer verrast en was ik best wel een groot fan van Buffy.

Onlangs heb ik dan alle 7 seizoenen op Dvd gekregen van mijn lieve papa uit Duitsland en ben ik dus begonnen om alles weer eens opnieuw te gaan kijken. Op dit moment ben ik al bij seizoen 4 en moet zeggen: man wat is die serie nog steeds gaaf. Ik was het al vergeten hoe verliefd ik was op Angel en Spike…hahaha

 

Wist je dit?

Buffy fans, this is not a drill: A reboot is coming to a screen near you. A reboot of the supernatural drama “Buffy the Vampire Slayer” is in development at Fox 21 Television Studios, the cable/streaming division of 20th Century Fox TV, USA TODAY has confirmed.

-bron Internet 20.juli 2018

OMG wat super super gaaf dit. Ik moet eerlijk zeggen dat ik heel erg nieuwsgierig ben hoe dit allemaal gaat uitpakken. Natuurlijk is er achter de schermen al heel wat gaande en op deze website vind je meer informatie hierover.

Ik hoef je dus eigenlijk niet meer mijn mening over deze serie te vertellen want de onderstaande sterren zeggen al genoeg toch?

5-sterren-1

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s