Bookish posts

The Struggle: TBR vs. Niks te lezen

Goedemorgen lieverds allemaal,
vandaag heb ik een Struggle voor jullie die IEDEREEN wel een beetje kent. Je TBR lijst vs. niks te lezen.
Elke keer als de postbode weer een pakketje brengt met nieuwe boeken krijg ik van mijn man de vraag: ,, Heb je alweer boeken gekocht? Je hebt ook niks meer te lezen he!”Nee klopt heb ik ook niet. FOUT! Ik heb nog zo’n 60 ongelezen boeken in mijn kast staan maar toch moest ik weer een boek kopen. Heel erg vermoeiend voor mijzelf. Wat is het toch steeds met mij dat ik elke keer boeken ga kopen waarbij ik nog zo veel ongelezen boeken in mijn kast heb staan?
Ik snap er zelf helemaal niks meer van. Stiekem hoop ik dat ik niet de enige ben die zoiets doet. Maar waarom is dat zo? Hier ging ik even over na denken en kwam tot de conclusie dat het te maken heeft met de boeken die elke maand nieuw verschijnen. Het is gewoon onmogelijk om eerst je ongelezen boeken te gaan lezen voordat je weer een nieuwe koopt want elke maand verschijnen er super goeie boeken die je interesse wekken en die je heel graag wilt lezen.
Soms denk ik dat ik gestoord ben hahaha… heb ik laatste week nog een boek gekocht ga ik hem in de kast zetten en manden niet naar kijken. Hallo…. dat is toch niet de bedoeling! Misschien heeft het ook wel mee te maken waar je op dit moment zin in hebt of wat populair is.
Vaak is het bij mij zo dat ik in de Facebook groep weer iemand tegen kom die helemaal weg was van een boek. Dan ben ik al verkocht en moet dit boek ook hebben. Tja zo groeit natuurlijk je TBR lijst tot in het oneindige maar ach wat maakt het uit he 🙂  of er nou 50 of 100 erop staan, je komt er toch nooit aan toe.
Ach ja… een boekenliefhebber zijn is echt niet gemakkelijk. Om deze reden heb ik dan ook geen lijst die ik bij hou of iets anders. Ik koop wat ik leuk vind en lees waar ik zin in heb. Als je namelijk over dit probleem langer nadenkt word je knetter. Dus ik kan gerust zeggen dat ik idd niks meer te lezen heb 😉
Liefs Bibi
INSTAGRAM-04

 

2 gedachten over “The Struggle: TBR vs. Niks te lezen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s