TV & Series

Movie Review- The Hustle

Goedemorgen lieverds allemaal,

het is vrijdag en dus weer tijd voor een nieuwe movie review voor jullie voor het weekend. Onlangs heb ik The Hustle gekeken en ik moet eerlijk toegeven dat ik er best heel veel zin in had om deze te kijken. Mijn verwachtingen waren torenhoog want met Rebel Wilson en Anne Hathaway moest deze toch gewoon gaaf zijn of niet? Wat ik ervan vond lees je hier:


Directed by Chris Addison
Produced by
Screenplay by
Story by
  • Stanley Shapiro
  • Paul Henning
  • Dale Launer
Starring
Music by Anne Dudley
Cinematography Michael Coulter
Edited by Anthony Boys
Production
company
Distributed by
Release date
  • May 10, 2019 (United States)
Running time
94 minutes
Country United States
Language English
Budget $21 million[1]
Box office $95 million[2]

In de hilarische komedie The Hustle volgen we twee vrouwelijke oplichters gespeeld door Anne Hathaway en Rebel Wilson die elkaar per toeval ontmoeten. De twee vrouwen zijn totaal verschillend.

De elegante Josephine (Anne Hathaway) leert de nog amateuristische Penny (Rebel Wilson) de kneepjes van het oplichtersvak. Samen besluiten ze om de foute mannen die hen hebben belazerd te grazen te nemen.
rebel wilson anne hathaway the hustle.jpg
Mijn mening:
Als eerste moet ik zeggen dat mijn verwachtingen echt hoog waren want nadat ik “Isnt it romantic” op Netflix had gezien hoopte ik dat er eindelijk weer eens een goeie film kwam met Rebel.
Toen mijn beste vriendin op een avond langs kwam besloten we samen deze film te kijken en ik vond hem hilarisch. Ik heb lang niet meer zo gelachen dan toen. Wel vond ik het personage wat Anne speelde iets te overdreven netjes en wat te stijf maar alles met al een fantastische film waar je tranen lacht en het einde zorgt definitief voor een verrassingsmoment want zelf ik zag deze plottwist niet aankomen.
Het is dan zeker een film die je kan kijken met het gehele gezin of als je vriendinnen op visite hebt en een heerlijke meidenavond wilt doen.
four-stars
Liefs Bibi
INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s