Bookish posts

Bibi’s september 2019

Nog maar 1 dag te gaan en de maand oktober is alweer voorbij maar alsnog ben ik jullie een samenvatting van mijn maand september schuldig. In deze post lees je hoe de maand september voor me was en wat ik allemaal beleeft of juist niet beleeft heb. Lees je weer gezellig mee? Zoals ook in augustus heb ik de dagen uit mijn Memory Planner overgenomen.


maandag 2. september

op in een nieuwe werkweek. Vanaf nu is het werken, slapen en zo goed als het kan de huishouding runnen als Anne niet thuis is. Dit wordt nog best een klus aangezien ik nog steeds moet wennen om weer zo veel te werken maar ach…. dit red ik ook wel weer. Het werk is nog steeds ontzettend leuk en elke dag is weer anders. Ik hoop echt dat ik hier nog heel lang mag blijven werken.

3541a9a8-88cb-498f-bcda-c23a66f41c33.jpg

vrijdag 6. september

vandaag heb ik dan officieel afscheid genomen van de Thuiszorg. Ik ging vanmiddag langs het kantoor om mijn werkkleding in te leveren en gedag te zeggen tegen collega’s. Ik moet toch eerlijk bekennen dat ik het wel stiekem een beetje ga missen ook vond ik het werk af en toe wat stressvol en heftig. Ik denk dat ik vooral mijn cliënten ga missen.

donderdag 12. september

Wat-is-Spit.jpg

zo gaaf de dag was begonnen zo klote is die uiteindelijk afgelopen. Vandaag was mijn laatste werkdag van deze week en ik had al allemaal plannen voor het weekend. Helaas had ik weer een soort “pech”momentje op het werk. Voor diegene die me al een beetje kennen weten dat ik soms wat onhandig kan zijn. Dit dus ook vandaag want tijdens werk, schoot het me opeens heftig in de rug en kon ik me nauwelijks nog bewegen. Jeetje wat deed dit pijn. De tranen sprongen me in de ogen en liepen uiteindelijk over me gezicht heen. Mijn MT hielp me meteen naar het kantoor te lopen en ik moest eerst maar proberen te gaan zitten. De pijn werd zo sterk dat ik misselijk werd en moest overgeven. Uiteindelijk heeft mijn collega mijn huisarts gebeld om te vragen wat voor medicijnen ze me mag geven. Later werd ik opgehaald door mijn beste vriendin en naar huis gereden want zo kon ik natuurlijk niet meer gaan werken. Daar gaat mijn weekend 😦

zaterdag 14. september

e64575e6-6818-4dba-b13b-d07394b637da.jpg

Vandaag kwam mijn beste vriendin weer even langs op ziekte-bezoek en omdat het mooi weer was, waren we buiten aan het genieten en dampen. Ik had onlangs namelijk mijn nieuwe Vaper binnen gekregen en deze moesten we natuurlijk ook meteen uittesten. Met mijn rug gaat het nog steeds behoorlijk klote en kan me nog steeds amper bewegen. Maandag maar even de huisarts bellen want hier is geen verandering te merken ondanks dat ik mega veel pijnstillers aan het slikken ben. Helaas mag ik verder geen andere medicatie hebben vanwege mijn AD, wat best klote is want nu duurt het allemaal alleen maar langer. Hoop dat de huisarts iets voor me kan betekenen.

donderdag 19. september

harlingen-1200x800.jpg

Yes, eindelijk kon ik vandaag terecht bij de Fysio in Harlingen. Het heeft even geduurd maar ik hoop toch echt dat er nu eindelijk verbetering in gaat komen. Sinds afgelopen week alleen maar pijn pijn en nog meer pijn in mijn rug. Gebroken nachten omdat ik niet weet hoe ik moet liggen en overdag kan ik helemaal niks. Ook werd ik behoorlijk stoned van al die pijnstillers die ik moet slikken.

Vrijdag 20. september

Awww… kijk dan hoe lief. Vandaag heb ik als verrassing een hele leuke bos bloemen gekregen van mijn collega’s. Ik ben helaas bang dat ik aankomende week ook nog niet zou kunnen werken want er staan nog een hoop fysio sessies voor me in de agenda.

0afac9a3-6c17-429d-988c-dbf2a67bb272.jpg

Zaterdag 21. september

Mijn papa is echt de beste papa op de gehele werd. Vandaag kreeg ik namelijk een pakketje van hem binnen en raad eens wat erin zat!? Juist ja de gehele Buffy The Vampire Slayer serie op DVD …… Hoe gaaf is dit zeg? Aangezien ik toch nog vrij weinig kan en mag vanwege mijn rug heb ik nu tenminste iets te doen de komenden weken. Er zat natuurlijk nog andere spullen in zoals je kan zien maar het beste waren natuurlijk die dvd’s.

70889211_2498025810264260_4761560611618291712_o.jpg

dinsdag 24.september

nadat ik vanochtend weer bij de fysiotherapie ben geweest en het al een klein beetje beter gaat met mijn rug dacht ik: does gek….. we gaan naar Leeuwarden wan van mijn lief mannetje mocht ik de schoenen gaan kopen die ik onlangs bij Van Haren had gezien. Toen ik terug liep naar de auto ben ik door de C&A gelopen en raad eens: natuurlijk heb ik een perfecte jas gezien die super bij mijn nieuwe schoenen zou staan. Nadat ik ze gepast had, besloten om ook deze mee te nemen. Nu kan de herfst komen.

donderdag 26. september

anger1-1024x576.jpg

Gohhhh… wat was ik vanochtend boos zeg. Serieus dit was echt niet meer grappig en gelukkig was er toen niemand om me heen want anders was ik helemaal geflipt denk ik. Vanochtend kreeg ik een brief van Ohra dat hun mijn autoverzekeringspremie om het dubbelde hebben verhoogt. Ik snapte er eerst helemaal niks van tot ik zag dat bij hun stond dat ik 0 schadevrije jaren had. HUH? Hoe dan? Ik heb al een auto sinds ik 18 ben en bijna elk auto stond op mijn naam. Dus ging ik ze opbellen en wat bleek: als je langer dan 3 jaar geen auto meer op je naam had staan vervallen alle schadevrije jaren die je tot daar aan toe hebt opgebouwd!!!!! Mijn 7 jaren zijn gewoon weg….foetsie….. verdwenen!!!! Echt he…. ik was lange tijd niet meer zo boos geweest dan vanochtend. Tja en omdat Ohra zo duur werd heb ik dan ook maar meteen de verzekering opgezegd en ben naar iemand anders gegaan. Alsnog fucking duur nu voor mij omdat ik bij 0 moet beginnen maar zeker beter dan die andere dure verzekering. Tja en dit was dan ook zo een beetje mijn humor voor de gehele dag.

zaterdag 28.september

Ken je zulke dagen waar je wakker wordt en wenst dat deze dag gewoon niet meer bestaat? Dit was zo een dag vandaag voor mij. Ik werd wakker en begon meteen met huilen want vandaag was mijn lieve stiefpapa jarig geweest maar hij is er niet meer. Het verdriet van vandaag heeft me de grond onder de voeten vandaan getrokken en alles wat ik vandaag kon doen was huilen en wegkruipen in mijn tranen en verdriet. Ik miss je nog elke dag lieve Jan ❤

DSCF1367.JPG

maandag 30. september

pp.jpg

Ik sluit de maand af met de eerste dag dat ik weer aan het werk was nadat ik iets met mijn rug had. Jeetje het waren maar een paar uren die ik moest werken maar zodeju wat voelde ik de pijn nog steeds in mijn rug. Helaas is er nu niks meer aan te doen en zal de pijn uiteindelijk langzaam bij beetje wegtrekken. Ik zeg op in een nieuwe werkweek en in een nieuwe maand.


Dit was dus zo een beetje mijn maand september. Binnenkort kan je hier op de blog de blogpost voor de maand oktober vinden.

Had jij leuke of juist klote dagen in de maand september? Wat was je beste dag van de maan en waarom? Laat het hieronder of onder de Facebook post weten.

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s