Bookish posts

Hieperdepiep hoera Firefly-Books is 3 jaar

Goedemorgen lieverds allemaal. Vandaag is het niet alleen vrijdag en we hebben bijna weekend….neeee vandaag is het ook 1 november en dat betekend dat Firefly-Books deze maand 3 jaar wordt. Natuurlijk gaan we dit ook weer groot aanpakken zoals in de laatste 2 jaren maar dit jaar met een andere thema. Wat we allemaal voor jullie gepland hebben en hoe we onze blog verjaardag gaan vieren lees je hier:


nieuwjaarsborrel-uitnodiging-pop-the-champagne-goudlook

Ik weet nog alsof het gister was dat ik mijn eerste post online zette op 16 november 2016 . Wat een apart gevoel was dit niet te weten waar je eigenlijk heen wilt met je blog en of er überhaupt mensen zijn die dit allemaal lezen. Snel werd duidelijk dat de blog toch best leuk was want ik bleef maar volgers erbij krijgen. Zo ging het anderhalf jaar lang en hier was ik (en ben nog steeds) erg trots op. Begin van 2018 heb ik dan eindelijk versterking gekregen. De lieve skat Lili kwam mij helpen & snel waren we het ermee eens dat dit is wat we allebei willen doen…samen verder bloggen. We zochten een nieuwe naam, een nieuwe logo en BAM uit BIBI_BOOKs werd Firefly-Book. Nog steeds zijn we hier heel erg trots op. Trots op elk volger die we kunnen bereiken met onze post’s , trots op elk vriendschap wat we door het bloggen hebben gesloten en natuurlijk erg trots op de blog zelf en dat we deze maand 3 jarig bestaan mogen vieren want zonder jullie was dit niet mogelijk geweest.

Wie ons kent weet dat we gewoon zo een mijlpaal met jullie moeten vieren en vandaar ook deze post. We hebben besloten om weer een Treasure Hunt te maken. Voor mensen die in de afgelopen 2 jaar ook al mee hebben gedaan weten wat er gaat gebeuren alleen is het thema van deze Hunt dit jaar niet “Treasure” maar Sprookjes. We dachten het werd tijd om het een klein beetje te gaan veranderen.

Firefly-Books Sprookjes Hunt

3726f5e3-9de7-49a7-9ca7-26d043f67849.jpg

In de gehele maand november ga je dus op onze blog en Facebook pagina op zoek naar voorwerpen of personages uit sprookjes EN quiz vragen. Die zijn allemaal verstopt in verschillende post’s en zien er bijvoorbeeld zo uit:

(dit zijn voorbeelden en tellen nog niet mee)

 


LET WEL OP: er zullen ook sprookjes worden verstopt uit andere landen die misschien wat moeilijker te raden zijn. Ook de Quizvragen worden op de blog verstopt en het ziet er zo uit:

71017797_2513696925363815_6248913992450834432_n.jpg

Deze sprookjes die je hebt gevonden ga je opschrijven. Ook zul je dus quiz vragen moeten beantwoorden waar de juiste antwoord een sprookje gaat opleveren. Aan het einde van de maand heb je dus een aantal sprookjes gevonden/verzamelt. De juiste antwoorden/sprookjes stuur je dan via mail naar firefly-book@hotmail.com en onder de juiste antwoorden verloten wij dan verschillende verrassing- pakketten. Leuk toch?

Wat kan je winnen?

Tja dit blijft natuurlijk nog eventjes geheim. We kunnen wel al verklappen dat er fantastische goodies in alle 6 boxen zitten plus de 3 troostprijzen. Jep je leest het goed…je kan in totaal maar liefs kans maken op 9 ontzettend goed gevulde boxen/tassen.

Maar wat zijn pakketten nou zonder boeken? Juist! Niks! Dus ook hier wordt voor gezorgd.Wat we wel kunnen zeggen is dat in elk box 2 boeken zitten en in elk troostprijs tasje 1 boek zit.

Zoals ook afgelopen jaar maken we de pakketten bekend maar dit doen we dit jaar een beetje anders. Afgelopen jaar hadden we thema boxen, dit jaar worden het Blind-Date boxen. Bij elke box/tas geven we alleen een paar hints over de boeken en goodies maar meer ook niet.

Aan het einde van de sprookjes-hunt, als jij ons de juiste antwoorden via mail stuurt, geef je ook aan op welk 2 pakketten je kans wilt maken. De boxen/tassen worden in een apart blogbericht dat binnenkort online komt in het zonnetje gezet.

Dus hou deze maand onze blog elke dag in de gaten want dit wil je echt niet missen. Als er nog vragen zijn of iets onduidelijk is mag je ons altijd een bericht sturen.

Wij hebben er zin in om met jou ons verjaardag te vieren en trakteren graag.

Liefs Bibi & Lili

3726f5e3-9de7-49a7-9ca7-26d043f67849

2 gedachten over “Hieperdepiep hoera Firefly-Books is 3 jaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s