Recensies

Recensie – Happy Halloween (e-book)

Goedemorgen allemaal. We zijn alweer in de eerste week november. Afgelopen week was het dus Halloween en natuurlijk heb ik die avond niet alleen horror film’s gekeken maar ook een bijpassend boek gelezen. Dit jaar was het “Happy Halloween”, een verhalen bundel van Nederlandse schrijfsters. Deze kwam ik tegen op Facebook en dit e-book was voor 0.99 Cent te downloaden. Dit hoef je me niet 2x te zeggen. Wat ik hiervan vond lees je in dit bericht:


Bloedbroeders- Debora Elisabeth

2-star.png

Het verhaal was wel oke….maar ik snapte in het begin niet zo goed, waarom de hoofdpersonage bij elk klein beetje begon te schreeuwen. Ik vond het wat overdreven om eerlijk te zijn. Verder was het gedrag wel redelijk voor een meisje wat 16 jaar oud is maar op een bepaald moment in het verhaal vond ik het opeens erg vervelend worden. Ik begreep niet zo goed hoe Debora dit de hoofdpersonage aan kon doen en ze dan liet rondrennen alsof er niks was gebeurd. Aan het einde snapte ik niet zo goed wat de “Broeders” nu eigenlijk waren?! Een vaag verhaal helaas met wat scherpe onderwerpen die van mij niet gepast waren. Jammer

7f5f1735362885.56f3de2e7ee22

 

Cliché – Jen Minkman

5-sterren-1

Cliché was echt een super leuk kort verhaal waar ik erg van heb genoten. Ik ging ook zelf mee raden en dacht dat het einde best voorspelbaar was maar toch heeft Jen hier een super plottwist neer gezet die ik even niet zag aankomen. Een echte Halloween verhaal dus. Top

 

Vervangen- Marijke F. Jansen

5-sterren-1

Ook dit verhaal was een Halloween waardig gebeuren en ik had hier zo mijn eigen theorieën over. Toen ik klaar was met het korte verhaal ging ik Marijke meteen appen en vragen stellen. Ik ben best veel achtergrond informatie te weten gekomen wat het verhaal nog leuker maakt dan het al was. Sowieso ben ik een groot fan van haar schrijfstijl en hoe ze de echte wereld probeert te verwerken in haar boeken. Ik zeg Halloween vs. het begin van de mensheid. Megaaaaa!!!

 Zeep-Mizt aan de Maas

58738761f3a71010b5e8ef45

Voor mij niet het beste verhaal uit dit boek maar wel een van de ziekste. Jemig dit zal je maar overkomen zeg. Dit soort dingen zie je alleen maar in slechte horror films hahaha…. jammer dat het zo kort was want had echt nog meer willen weten over de oude man. Alsnog een behoorlijk goed Halloween verhaal waar je misselijk van wordt.

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

 

2 gedachten over “Recensie – Happy Halloween (e-book)

    1. Beetje late reactie: maar daar is ook een bundel van met 3 van de 4 auteurs uit deze bundel (plus een heleboel andere schrijvers). De titel is Wonderland 😉

      Groetjes Marijke

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s