Bookish posts

Bibi’s oktober 2019

Goedemorgen lieverds allemaal, het eerste november weekend hebben we alweer achter de rug en het is tijd om jullie mijn maand oktober te laten zien. Zoals ook bij de afgelopen maanden kan je in deze post lezen wat ik allemaal zo heb uitgespookt, hoe mijn Halloween was geweest en wat er nog allemaal zo is gebeurd. Ook hier heb ik alles weer overgenomen uit mijn Memory Planner. Lees je weer mee?


 

dinsdag 1. oktober

ik weet niet wat het is maar ben de afgelopen dagen niet heel fit geweest. Ik ben bang dat ik binnenkort ziek ga worden. Het heerst ook weer hier tegenwoordig. Overal waar ik kom zijn mensen aan het snotteren en hoesten. Vandaag weer een leuke werkdag gehad en na werk kon ik eindelijk mijn pakket gaan ophalen bij de plus want ik heb een Mystery box besteld met allemaal lekker liquid uit Engeland. Toen ik het pakket ging uitpakken was ik even sprakeloos. Check die lekkere dingen dan? Er zat bijna niks bij wat ik niet lekker vond dus dat is helemaal perfect. Nu kom ik de komenden maanden wel door zo met het dampen.

71343285_2517623608304480_5657802393736183808_n.jpg

 

donderdag 3.oktober

d37463af-5b79-4edb-a5de-07cbc8184514.jpg

vandaag heb ik vrij gehad van werk want ik moest weer naar de kaakchirurg in Leeuwarden om mijn splint op te halen. Ik dacht: och dat duurt niet lang…. gewoon ophalen en klaar maar nee hoor. Ik moest meer dan een uur wachten tot ik dat ding eindelijk in me mond gedrukt kreeg. Nog een paar instructies gehad en ik mocht weer gaan. Heel raar die splint maar ook weer erg bekend voor mij. Ik had vroeger een beugel en toen had ik ook dat soort gelijke ding gehad voor de nacht dus ik geloof dat ik hier geen problemen mee ga krijgen tijdens het slapen.

 vrijdag 4. oktober

Vandaag was het dierendag en natuurlijk worden onze jongens dan even verwend. Voor hun heb ik 2 nieuwe mandjes gekocht bij de Lidl. Eerst had ik eentje gehaald om te kijken of ze er uberhaupt in gaan liggen maar toen Dino er binnen enkele seconden in lag en Dexter heel sneu ervoor zat , moest ik natuurlijk nog eentje halen.  Verder niet heel veel gedaan behalve met de mannen geknuffeld en savonds lekker bank gehangen en verder gekeken met Buffy.

75580281_2589740447759462_7868245649500667904_n

dinsdag 8.oktober

51PR1yeehDL._SY355_

tja de dag begon heel erg klote want ik had me verslapen. Normaal had ik 9.00uur op het werk moeten zijn maar door een of andere reden viel de stroom vannacht uit en ging dus mijn wekker niet af. Rond 10 uur schrok ik wakker en was gelukkig 11 uur op het werk. Om mijn verloren uren in te halen bleef ik wat langer , wat achteraf gezien niet echt handig was want mijn lief mannetje kwam vandaag weer naar huis en ik moest hem ophalen van Schiphol. Dus nadat ik was werken, snel naar huis, even douchen en hup de auto in richting Amsterdam. Dit was me nogal een ritje want op de Afsluitdijk stond ik al vast in de file. Mooi …… wat een k*t dag zeg. Gelukkig kwam ik op tijd en was Anne net buiten gekomen toen ik eraan kwam. Elke keer als ik hem ophaal gaan we meest nog even lekker eten bij de Burger King dus dit deden we dan ook. We waren pas laat thuis en omdat ik me nog steeds niet fit voelde gingen we op tijd slapen, want morgen is weer een nieuwe werkdag voor me.

 

woensdag 9. oktober

b4e96d96-b2df-43a9-a5a5-52693fd38268.jpg

wooooow…. wat kan een mens zich ziek voelen zeg. Vanmorgen ziek gemeld op het werk want ik kon niet eens meer fatsoenlijk praten zeg. Mijn hoofd voelde alsof die in vuur en vlam stond en was echt de gehele dag wat duizelig. s’middags dan toch maar koorts gemeten en ja hoor!!!ZIEK. Zo een hoge koorts had ik jaren niet meer gehad dus bleef ik de gehele dag op bed liggen en slapen.

 

zaterdag 12.oktober

Nog steeds niet fit maar gelukkig is de koorts wat minder geworden. Vanmiddag moest ik dan toch de deur uit want mijn schoonmoeder was jarig en we zouden er langs gaan op een bakje. Achteraf was het heel erg gezellig en ik kon ook weer gek doen met mijn neefje en nichtje maar savonds was ik behoorlijk gesloopt, dus maar vroeg op bed vandaag.

vrijdag 18. oktober

De gehele week aan het werk geweest ook ben ik nog steeds niet fit en wordt de verkoudheid of griep of wat het dan ook  is alleen maar erger. Keelpijn, hoesten en snotneus. Pffff… ik doe er echt al alles aan maar het is wel hardnekkig zeg. Vandaag dan een dagje vrij gehad en ik en Anne waren eerst in Sneek bij de Karwei om een nieuwe bank te gaan kopen. Deze wordt morgen al geleverd. YEEAAH….. en omdat ik nog wat energie over had waren we nog naar Groningen geweest naar de IKEA om een nieuwe tv meubel te gaan kopen want we gaan van kleuren veranderen in de woonkamer.

72646439_2558464747553699_808021397216428032_o.jpg

zaterdag 19.oktober

mijn eerste zaterdag werken sinds ik bij de Karwei werk. Ik had wel wat drukte verwacht maar dat het zo heftig werd wist ik niet. Serieus het was zo druk dat ik er soms wat duizelig van werd. Waar ik tegen de mensen massa’s vocht op het werk, vocht mijn mannetje thuis met de nieuwe bank. We kregen dus vanochtend de nieuwe bank maar toen Anne me een foto van stuurde kon ik wel janken. Het zag er niet uit zeg. Ik had namelijk de idee om de hoek van de bank eens links te hebben i.p.v rechts maar ohhhhhhhh wat was dit een klote idee. Gelukkig werk ik dus bij Karwei en mochten we de bank ruilen tegen het showmodel bij ons op het werk die de hoek aan de rechter kant had. Het klonk allemaal vrij simpel maar niks was minder waar want we hadden geen auto met trekhaak. Anne dus een busje gehuurd, de nieuwe bank in het busje, bij de Karwei de bank uit het busje en de nieuwe er weer in.  Thuis aangekomen de bank weer uit het busje en in het huis slepen. Serieus….die dag was ik meer dan trots op me mannetje want hij heeft het allemaal in zijn eentje gedaan.  Savonds toen ik thuis kwam nog een beetje alles netjes neergezet en toen waren we ook allebei kapot moe.

5c40d9bf-5f8f-4b33-9422-9acc94c00d34

zaterdag 26. oktober

vandaag was ik met Anne even snel naar Karwei in Bolsward gereden want we wouden nog een passende stoel hebben voor bij onze nieuwe bank. We vonden de hoek bij het ramen namelijk behoorlijk leeg. Nu is de woonkamer bijna af…alleen nog een nieuwe vloerkleed en volgend jaar nieuwe laminaat en we zijn klaar.

74666304_2589741967759310_4752282103574429696_o.jpg

0c4796049f3e10c4672fe8fa0f641cee

zondag 27. oktober

Vandaag was het dan wel zondag, maar wel een hele speciale zondag want vandaag zijn we alweer 2 jaar getrouwd. We hebben vandaag niet heel veel gedaan eigenlijk, want ik ben nog steeds ontzettend verkouden en Anne was de dag vergeten ( nou ja niet vergeten maar hij dacht dat we 28 oktober waren getrouwd) dus hadden we ook geen plannen. We hebben lekker rustig aan gedaan, heerlijk genoten van de rust om ons heen.

maandag 28.oktober

Ik kan wel janken zeg. Week 4 waar ik snotverkouden ben en het wordt gewoon niet beter. Ik doe er al alles aan maar het schijnt dit jaar echt hardnekkig te zijn zeg. Hoesten drank, zakdoekjes, van dat Vick spul wat ik elke avond op mijn borst en rug smeer, veel fruit en goed eten en drinken maar niks helpt. Ik snap er helemaal niks meer van en ben er nu toch eigenlijk een beetje klaar mee.

75308463_2589740621092778_2072658428576137216_n.jpg

dinsdag 29. oktober

Vandaag was het een hele drukke en vermoeiende dag. De wekker ging vroeg want 8.00 uur moest ik mijn auto inleveren bij Kwikfit in Leeuwarden voor de jaarlijkse APK en een kleine onderhoudsbeurt. Ik vond het best spannend, want heb het auto maar een paar manden en was niet zeker of er wel of niet iets aan mankeerde. Dus de auto naar Leeuwarden gebracht en erna op naar het werk want moest invallen voor een zieke collega.  Ik kon maar tot een uurtje of 2 want toen was mijn auto weer klaar alleen hadden ze wel nog een aandachtspunt gevonden en dat waren de remzuiger achter. Deze waren lek en moesten snel vervangen worden. Gelukkig konden ze bij Kwikfit het dezelfde dag nog maken en moest ik dus langer op mijn  auto wachten. Half 5 dan weer richting Leeuwarden en auto opgehaald. Dan snel nog wat eten en hup… in bad want mijn verkoudheid maakt me nu echt gek.

woensdag 30. oktober

Na weer een dag werken was het vandaag eindelijk zover en kon ik onze huis eindelijk klaar maken voor Halloween. Van binnen doe ik eigenlijk vrij weinig maar buiten heb ik me dit jaar best gaaf uitgeleefd. Spookjes in de boom, een reuze spin op me auto en overal heb ik spinnenwebben neergehangen met kleine spinnetjes erin. Laat Halloween maar komen.

 

 

donderdag 31. oktober

De laatste dag van de maand oktober en als je mij vraagt een van de beste dagen in het gehele jaar want het is Halloween.

CF_Seasonal48-600x600.jpg

Als eerste stond vandaag de Unboxing van de Halloween Swap op het program. Hier keek ik al een paar weken naar uit. Erna natuurlijk even bloggen want er moest een blogbericht komen en dan kon mijn Halloween Movie marathon beginnen. Elk jaar probeer ik zoveel mogelijk Halloween filmen ( die met Michael Meyers) te kijken. Dit is me aardig gelukt. Verder heb ik niet zo heel veel uitgespookt want morgen moet ik natuurlijk weer werken en mijn snot loopt nog steeds helaas dus echt nog niet weer fit.

75241092_2589741387759368_82411639202119680_n.jpg

 

Zo lieverds, dit was dus mijn maand oktober en ik hoop dat ik jou weer een flinke inkijk in mijn leven heb kunnen geven. Op naar de volgende maand en sowieso op naar de maand december met al zijn leuke dagen.

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s